Esports

Victòries del Vilafortuny i del CB Cambrils, i empats del FC Cambrils i l'Oleastrum

Per Redacció

 
 
 A dalt, imatge del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre el Cambrils i el Júpiter. A sota, detall del partit entre el CB Cambrils i el Viladecans
Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Júpiter 1

El Júpiter es va avançar al marcador a falta de pocs minuts per arribar a la mitja part. El Cambrils va empatar a la represa del partit gràcies a un gol de Pedro. El resultat ja no es va moure i, una jornada més, el Cambrils va mostrar la seva dificultat en aconseguir guanyar partits a casa.

Primera Territorial

Torreforta 1 - CF Oleastrum 1

Important punt el que va esgarrapar ahir l'Oleastrum al camp del Torreforta. L'Oleastrum va marcar primer amb un gol aconseguit per Martí. El Torreforta va empatar a falta de 10 minuts per a acabar el partit. Tot i això, l'equip cambrinec encara es troba en zona de descens.

Tercera Territorial

Vilafortuny 2 - Vallmoll 0

El Vilafortuny s'afiança en el segon lloc de la classificació al vèncer, ahir, al Vallmoll, el tercer classificat. El partit va ser força disputat. El Vilafortuny va marcar el primer gol a la primera part del partit al transformar un penal. El segon gol el va aconseguir a la segona meitat.

Bàsquet

CB Cambrils 71 - CB Viladecans-Sant Gabriel B 63

Treballada victòria del Cambrils davant el CB Viladecans. L'equip local va anar marcant el ritme des del principi del partit davant un rival que ocupa el tercer lloc de la classificació. Amb aquesta victòria el Cambrils se situa a meitat de la taula classificatòria.

Hoquei

Martinenc 4 - Cambrils CH 2

Nova derrota del Cambrils dos dies després de perdre a casa contra el Vilanova. Cal esperar que amb l'aturada nadalenca l'equip recuperi els bons resultats que havia aconseguit fins ara.

Comenta aquest article