Cultura

La Capella de Música de Santa Maria del Pi ofereix un concert a Cambrils

Per Marcel Blàzquez



La Capella de Música de Santa Maria del Pi va actuar ahir al vespre a l'Ermita
Sota el títol “Plena sou de gràcia”, la Capella de Música de Santa Maria del Pi va protagonitzar ahir al vespre el tercer concert del cicle de cant coral organitzat per la Coral Verge del Camí. La primera part del concert va consistir en la “Missa per a un quart diumenge d’advent”, en què la majoria de les parts de la missa eren composicions de Joan Cererols (1618-1680), intercalades amb parts gregorianes del Liber Usualis i una Ave Maria de Tomás Luis De Victoria (1548-1611).

A la segona part es van afegir a la Capella de Música de Santa Maria del Pi la Coral Nova Ègara i l’Orquestra Centenari, així com també quatre solistes. En aquesta segona part van interpretar peces de polifonia mariana, concretament Regina Coeli per a doble cor, de Joan Cererols, i Lytaniae lauretanae de Beata Maria Virgo K. 109, de Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791).

Col·laboració amb la Marató de TV3

Aquest concert es va inscriure com un acte de col·laboració amb la Marató de TV3 i amb aquesta finalitat a la mitja part la Coral Verge del Camí va recollir uns sobres amb les aportacions voluntàries del públic. La xifra final de les aportacions va ser de 948 euros.

Comenta aquest article