Triomf del Reus B Cambrils davant un FC Ascó en hores baixes

Imatge del partit que el Reus B Cambrils i l'Ascó van disputar a l'estadi cambrilenc, la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió                    Grup 5

CF Reus B Cambrils 3 - FC Ascó 1

Victòria del Reus B Cambrils davant l'Ascó, en una nova demostració de joc i compromís dels jugadors de l'equip reusenc. Tot i això, el Reus B Cambrils va haver de remuntar el gol de l'Ascó, que es va avançar al marcador al minut 5 de joc. Xavi Fabra, al minut 23, feia el gol de l'empat i el mateix jugador feia pujar el 2 a 1 al minut 32 de partit. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part. A la represa, en el minut 49 de joc, Jordi Oribe feia el definitiu 3 a 1, sentenciant el partit i condemnant l'Ascó gairebé a un irremeiable descens de categoria.

Quan només falten tres jornades per acabar la lliga de Tercera Divisió, el Reus B Cambrils es col·loca en 7a posició, amb 59 punts, confirmant una excel·lent temporada tot i les adversitats que ha patit el club i l'equip filial des de l'inici de la competició de lliga. Aquesta propera jornada, el Reus B Cambrils jugarà l'altre derbi territorial de la categoria al camp de la Pobla de Mafumet.