Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Turisme

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp compartiran el trenet turístic aquest estiu

Per tercera vegada, han signat un conveni de col·laboració per coordinar el servei

Per Redacció

Els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp compartiran trenet turístic, un any més
Els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp compartiran trenet turístic, un any més | Cedida

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, i el de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, han renovat el conveni de col·laboració per compartir el trenet turístic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En virtut de l’acord que van rubricar els alcaldes d’ambdós municipis el passat dijous 25 d’abril, el trenet farà aquest estiu el recorregut per les poblacions de l’Hospitalet de l’Infant i Miami Platja, igual que va fer durant la Setmana Santa. Aquesta acció conjunta i coordinada servirà per «potenciar la imatge de territori, afegir un atractiu turístic a les dues poblacions i dinamitzar el comerç local d’ambdós municipis», segons han remarcat els alcaldes.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, com a propietari del trenet, es farà càrrec de totes les despeses que es desprenen del seu funcionament i obtindrà el 100% dels ingressos corresponents a la venda dels tiquets i als anuncis de publicitat. Per la seva banda, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aportarà 5.500 euros, en concepte de col·laboració, promoció i publicitat del trenet turístic.

Servei del 22 de juny a l'11 de setembre

A més, en el conveni també s’estableix que els dos municipis finançaran al 50% els costos del material gràfic específic que s’editi per promocionar el trenet i del marxandatge que es realitzi per lliurar als usuaris; i que cada municipi es farà càrrec dels costos de senyalització emplaçada als seus termes i de la retolació del trenet amb els seus respectius logotips.

Aquest estiu, el servei de trenet turístic s’oferirà del 22 de juny a l’11 de setembre (ambdós inclosos), a un preu de 2 euros per als majors de 10 anys; i d’1 euro per als menors d’entre 4 i 10 anys. Per als menors de 4 anys serà gratuït.

Aquesta és la tercera vegada que els dos alcaldes signen aquest conveni de col·laboració amb el qual volen «generar sinergies entre els dos municipis, que tenen unes característiques molt similars i que només estan separats pel riu Llastres», tal com han assenyalat els dos alcaldes, acompanyats per les regidores de Turisme (Elidia López, en el cas de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; i Yolanda Pérez, en el cas de Mont-roig del Camp).