Informació general

Seguretat

La Generalitat distingeix a 16 agents de la Policia Local en el marc del Dia de les Esquadres del Camp de Tarragona

Per Redacció

Agents de la Policia Local de Cambrils que van ser distingits al Dia de les Esquadres del Camp de Tarragona
Agents de la Policia Local de Cambrils que van ser distingits al Dia de les Esquadres del Camp de Tarragona | Cedida

Un total de 16 agents de la Policia Local de Cambrils van rebre distincions en el decurs de l’acte del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Camp de Tarragona, presidit pel conseller d’Interior –Miquel Buch– que va tenir lloc el passat 9 d’abril al Centre de Convencions Port Aventura de Vila-Seca.

Els i les membres de la policia local cambrilenca van rebre sis medalles de bronze amb distintiu blau al mèrit policial pel fets relacionats amb la seva actuació la nit del atemptat i per les gestions operatives posteriors. Pels mateixos fets, també van ser distingits amb el Diploma al mèrit policial quatre sergents, un caporal i dos agents. D’altra banda, tres policies locals de Cambrils van ser condecorats amb diplomes al mèrit policial per altres actuacions en defensa de la seguretat pública realitzades durant el 2018.

Dos dels diplomes al mèrit policial van ser concedits al sergent Manuel Muñoz, sotscap de la Policia Local. Un per les gestions operatives durant i després de l’atemptat i l’altre per la seva actuació particular que va permetre la detenció d’un dels autors d’un robatori amb molta violència i que va comportar, de retruc, el descobriment d’una plantació de cultiu indoor de cànnabis.