Esports

Atletisme

Set atletes del Club Atletisme Cambrils competeixen a la 2a jornada del Critèrium Català de clubs

Per Pere Ferrando

Imatge de Sofia Caballero en la prova de triple salt
Imatge de Sofia Caballero en la prova de triple salt | Cedida

El passat dissabte 13 d'abril es va disputar a l'Estadi d’atletisme de Lleida la 2a. jornada del Critèrium Català de clubs. Set van ser les noies participants en aquesta jornada per part del Club Atletisme Cambrils i quatre d'elles van competir a les disciplines de salts:

  • La Daniela Vallvé i l'Èlia Garrofé superaven el llistó de salt amb perxa situat a 1.40 m. Per ambdues representava ser marca personal, assolint la 13a i 14a posició respectivament.

  • La Nuria Caballero assolia la 7a. posició al triple salt amb un millor intent de 10.75 m., molt a prop de la seva marca personal. La Sofía Caballero era 12a. amb una marca personal de 9.41 m.

Tot seguit, l'Astrid Arias i la Maria Taggi disputaven els 200 m.ll :

  • L'Astrid era 6a. de la 1a. sèrie amb un temps de 27"52, que suposa ser marca personal.

  • La Maria era 7a de la 2a. sèrie amb una marca personal de 29"88.

La darrera prova a disputar va ser el llançament de disc, on la Jennifer Molano era 9a. amb un millor llançament de 17.88 m., prop de la seva marca personal.

Malauradament, la Sandra Rebollo no va poder disputar els 400 m. tanques degut a una contractura a l'esquena produïda durant l'escalfament.

La jornada final es disputarà el diumenge 5 de maig –en una seu encara per determinar– segons els resultats dels cinc grups de competició de la Lliga Catalana.

Comenta aquest article