El Cambrils CH cau derrotat davant del CP Vilanova, tercer classificat

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada | Berta Ruiz

Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Cambrils CH 3 - CP Vilanova 5

El Cambrils CH va perdre el partit disputat el passat dijous per 3 a 5 davant del tercer classificat, el Vilanova. Els visitants es van avançar aprofitant un rebot a la frontal de l'àrea petita. Minuts després, el Cambrils CH va empatar amb un u contra el porter, obra de Luciano. A falta d'un minut pel descans, el Vilanova va anotar dos gols aprofitant contraatacs.
En la segona part, els cambrilencs van retallar distàncies amb una recuperació al mig del camp de Luciano que va encarar al porter i va posar el 2 a 3. Tot i el gol, els vilanovins van posar el 2 a 4 aprofitant un rebot al cor de l'àrea. A falta de 6 minuts, els locals van posar pressió sobre el Vilanova anotant el 3 a 4 obra d'Adrià. A falta de 3 minuts, el Cambrils va veure com li treien una targeta blava i el Vilanova aprofitava la falta directa per posar el 3 a 5 definitiu al marcador.
Els cambrilencs no tornaran a jugar fins al dia 4 de maig a les 21 hores, quan rebran el líder –el Valls– en un partit que pot marcar l'esdevenir de la lliga per la part alta, ja que als vallencs només els hi serveix la victòria.