Els grans equips comencen a destacar en les primeres jornades de competició del Mundialito de futbol

Per Albert Briva González

Imatge d'un dels partits del Mundialito de futbol
Imatge d'un dels partits del Mundialito de futbol | Miguel Lopes

El Mundialito 2019 es troba ja a ple rendiment després de la disputa de la segona i tercera jornada de la fase de grups que van tenir lloc en el dia d'ahir. Durant tot el dia es va poder veure el gran nivell i l'enorme talent amb què compta el torneig d'aquest any, i els grans equips van començar a agafar distàncies per encapçalar els seus respectius grups.

Categoria 2011

En la categoria dels més petits el Llevant UD i el Sport Education nord-americà van superar els seus partits sense complicació per quedar en solitari al capdavant del grup 1. El Girona FC també va fer el mateix en el seu grup i per segon dia consecutiu va superar molt còmodament al seu rival per a refirmar-se com un dels grans candidats a endur-se la categoria. El CF Reus i el FC Porto també van demostrar la seva gran qualitat en derrotar sense problemes els seus rivals i liderar amb contundència el grup 3, de la mateixa manera que també ho va fer el Locomotive rus a l'últim grup de la categoria.

Categoria 2010

En la categoria del 2010 tampoc hi va haver sorpreses amb els grans equips. El Màlaga CF i l'Sporting de Portugal van passar sense dificultats els seus compromisos d'ahir per seguir al capdavant de la classificació del seu grup. Al grup 12 es va veure el gran partit de la jornada a la categoria. FC Porto i Gimnàstic de Manresa es van veure les cares en un gran partit que es van acabar adjudicant els portuguesos per 3 gols a 1. El Deportivo de la Corunya, el CF Reus i l'Atlètic de Madrid van superar amb grans resultats els seus compromisos i són els altres líders dels grups de la categoria.

Categoria 2009

En el primer grup de la categoria el CFB Pallaresos segueix mantenint el pols amb el Rangers escocès per liderar el seu grup, mentre que en el segon grup Gimnàstic de Manresa i Club Atlètic Segre també van guanyar per mantenir la seva particular duel pel liderat. Reus, Spartak de Moscow, Girona FC i Fenerbahçe són els altres líders de la categoria, que van superar sense cap compromís seus compromisos de la segona i tercera jornada.

Categoria 2008

Màlaga i Girona van guanyar amb molta facilitat per liderar els dos primers grups de la categoria. En el tercer Betis i Reus van superar els seus compromisos a l'espera de jugar entre ells per decidir qui serà finalment el líder del grup. Gimnàstic de Manresa i Llevant UD també van guanyar en el seu grup i esperaran fins a la ultima jornada per enfrontar-se entre ells i decidir el campió del grup 5. I en l'últim grup, el Aquell Atlètic CF canari va superar per 7-0 al Club Amèrica de Mèxic per passar a liderar el grup.

Categoria 2007

L'Inter es postula com el gran favorit de la categoria després de demostrar per segon dia consecutiu el seu gran nivell i superar per golejada seu partit. El Juventus i el Schalke 04 tampoc es queden curts i també van tornar a demostrar per segona jornada consecutiva el gran nivell de la seva pedrera amb un gran desplegament de joc i bon futbol. En els altres grups el Girona FC, el Liverpool i l'APOEL van guanyar per mantenir-se al capdavant de les seves respectives classificacions.

Categoria 2006 (Futbol 11)

En la categoria dels mes grans, que es disputa en la modalitat de futbol 11, el València i el Kashima Antlers japonès van guanyar per segona jornada i lideren el seu grup còmodament. El EFB Calafell va superar per 6 gols a 0 l'Amèrica de Mèxic i és el líder del segon grup de la categoria. En el tercer grup és el PSV qui lidera de forma clara, mentre que en el quart grup ho fa el Girona FC que va superar a l'Palerm italià. En el grup cinc és el Betis qui lidera la classificació, mentre que en l'últim grup Atlètic de Madrid i Reus encapçalen la taula després d'empatar ahir entre ells per 1-1 en el partit més atractiu de la jornada.

Un entrenador donant instruccions als seus jugadors (Foto: Miguel Lopes)