Handbol

El CH Cambrils acomiada la temporada amb una nova derrota i amb el descens de categoria

Partit entre el CH Cambrils i el CH Sant Boi, disputat el passat divendres al vespre | Lluís Rovira i Barenys
Lliga Catalana

Moldtrans CH Cambrils 30 - CH Cooperativa Sant Boi 33

El CH Cambrils va disputar, el passat divendres a la nit, el darrer partit de lliga de la temporada. L'equip cambrilenc va acomiadar la competició amb una nova derrota davant del Sant Boi –un equip que està situat en una posició còmoda a la classificació– i amb el descens de categoria.

Va ser un bon partit d'handbol on els atacs van predominar davant d'unes defenses que no van acabar de funcionar. L'equip visitant dominava el marcador 4 a 9 al minut 16 de la primera part. Després d'un temps mort del tècnic local va arribar la reacció local i es van situar a tan sols un gol de distància, 8 a 9, i es va acabant empatant a 15 gols a la fi dels primers 30 minuts. A la segona part, bon parcial dels cambrilencs que capgiraven el marcador 19 a 18. El Sant Boi però, no volien deixar escapar la victòria i van tornar a remuntar per arribar al final amb el resultat definitiu de 30 a 33.

Per la seva part, l'equip sènior B del CH Cambrils surt de la zona d'ascens de categoria després de caure derrota contra el Montcada per 29 a 28.