Esports

Rem

Vent d'Estrop aconsegueix una plata i un bronze al Campionat de Catalunya de batel

Per Redacció

L'equip veterà femení va assolir la medalla de plata
L'equip veterà femení va assolir la medalla de plata | Cedida

Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va participar amb cinc tripulacions al VIè Campionat de Catalunya de batel, disputat el passat diumenge 7 d’abril al Canal Olímpic de Castelldefels. Els cambrilencs es van presentar amb tres tripulacions de l’Escola de Rem: dos infantils masculins i un infanti femení, a més d’una tripulació sènior femení i veterà femení.

Les tripulacions dels més petits van poder classificar-se per a la final A, en la què van poder aconseguir la tercera, i per tant, medalla de bronze, i la quarta posició finals, superats per Rem Badalona i Nàutic Móra d’Ebre. Pel que a la tripulació femení, amb una tripulació molt jove i novell, van acabar en quarta posició final per darrere de Nàutic Mora d’Ebre, i Nàutic Flix

En categoria veterà femení, la tripulació cambrilenca va fer un bon campionat, classificant-se per la final A, i aconseguint finalment la segona posició i medalla de plata per darrere de AE Xino-Xano i superant Nàutic Flix i Nàutic Premià. Les sènior femení no van entrar a les finals al no poder aconseguir fer un bon temps a la mànega classificatòria.

El batel és una embarcació de rem de banc fix, originària del cantàbric en el que porta una tripulació de quatre remers amb un patró, i que és ideal per a la formació tècnica degut al seu poc pes i inestabilitat.

A dalt, un moment de la regata. A sota, l'equip infantil en la tercera posició del podi

 

Comenta aquest article