Informació general

Mobilitat

La zona blava s'activa o modifica els seus horaris durant el període de la Setmana Santa

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un parquímetre situat al carrer de Pau Casals
Imatge d'arxiu d'un parquímetre situat al carrer de Pau Casals | Lluís Rovira i Barenys

Les zones d’estacionament regulat –les zones blaves– s’activaran o modificaran l’horari durant les vacances de Setmana Santa, entre el 13 d’abril i el 22 d’abril. Com cada any per Setmana Santa, Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments, augmenta el nombre de vehicles en circulació així com la necessitat d’aparcaments. Aquest increment de demanda de places d’aparcament requereix d’augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les zones amb més pressió vehicular, segons s'ha informat des del consistori cambrilenc. 

Com l’any passat, les zones regulades que modifiquen l’horari o s’activen per Setmana Santa són:

ZONES REGULADES QUE MODIFIQUEN L’HORARI PER SETMANA SANTA (Del 13/4 al 22/4)

Les zones del Port que ja estaven obertes, passen a estar actives de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h són:

-        Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques.

ZONES REGULADES QUE S’ACTIVEN PER SETMANA SANTA (Del 13/4 al 22/4)

Les zones que s’activen per Setmana Santa  de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h són:

-        Horta de Sta. Maria (zona taronja), Pg. St. Joan Baptista de la Salle, Parc del Pescador, c. Galceran Marquet, Rambla del Regueral (sud) i Av. Diputació (zona blava tocant a Salou, incloent c. Camí Mas d'en Gran i c. Camí de Mas Clariana).

Comenta aquest article