Esports

Bàsquet

El CB Cambrils perd a casa contra el Reus Deportiu, líder de la categoria

Per Redacció

El partit entre el CB Cambrils i el Reus Deportiu es va disputar el passat diumenge al migdia
El partit entre el CB Cambrils i el Reus Deportiu es va disputar el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet             Tercera Categoria                Grup 8

Hyundai CB Cambrils 54 - Reus Deportiu 81

HYUNDAI CB CAMBRILS: Antonio Cañete (0), Àlex Rodríguez (15), Òscar Lázaro (3), Ramon París (2), Andreu Febrer (4) – 5 inicial – Pau Escrivà (2), Emmi Sanfilippo (0), Pablo Fernández (0), Pere Tost (12), Rubén Molina (2), Guillem Álvarez (6), Marc Torrente (8).

3 triples (3 Rodríguez). 9/15 tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminats: Lázaro (27’), Álvarez (35’)

Parcials: 7-18 / 27-41 / 42-61 / 54-81.

El Hyundai CB Cambrils no va tenir cap opció de guanyar al Reus Deportiu –líder de la categoria– i que lluita per confirmar l’ascens a Segona Catalana. La primera cistella del partit va ser un triple cambrilenc, però va ser l'única vegada que el Cambrils va anar per davant en el marcador, ja que el Reus Deportiu va replicar ràpidament amb un bon joc col·lectiu. El primer quart va acabar amb un resultat de 7 a 18, i que ja demostrava com aniria l’encontre. Aprofitant el seu encert en el llançament exterior, el Reus Deportiu es va situar 19 punts per sobre (7 a 26) que arribarien a ser de 20 punts (15-35). Arribats a aquest moment, el Cambrils va reaccionar mínimament, i va retallar la diferència fins a 14 punts al descans (27 a 41).

En el tercer quart, el CB Cambrils va sortir més agressiu amb la intenció d’intentar lluitar pel partit fent un petit parcial de 5 a 0, posant-se a 9 punts (32-41). Un temps mort, el Reus Deportiu va reconduir la situació, i amb un altre gran parcial de 2 a 12, es va posar 18 punts per sobre (34-52) i ja trencava qualsevol intent de recuperació cambrilenca. La resta de partit no tindria més història, amb el Reus Deportiu seguint amb la seva inèrcia positiva i el Cambrils intentant que la diferència no anés creixent massa. Tot i així, la màxima diferència reusenca van ser els 27 punts del resultat final.

Comenta aquest article