Partit entre el Laguna i l'Alcoletge, disputat el passat dissabte
Partit entre el Laguna i l'Alcoletge, disputat el passat dissabte | Berta Ruiz

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana          Grup 3

CFS Laguna 8 - Alcoletge 1

El Laguna es va desfer amb comoditat de l'Alcoletge –novè classificat– i ho va fer amb una clara golejada per 8 a 1. En el minut 12 de partit, s'avançava l'equip local amb un gol obra de Fabián, però la reacció dels visitants va arribar dos minuts després fent l'empat. Abans del descans, Tejera donava el mínima avantatge per al Laguna. Ja en el segon període va arribar el torrent ofensiu dels cambrilencs amb sis gols més. En el minut 27 de joc, l'equip local transformava dos gols pràcticament consecutius, un de Fabián i l'altre de Tejera. Amb el marcador a favor, el Laguna va jugar amb més tranquil·litat. Només cinc minuts després, Unai feia el cinquè i Cózar marcava el sisè. Novament Cózar feia el seu segon gol a les acaballes del partit, mentre que Alejandro arrodonia la golejada amb el vuitè dels cambrilencs.

Amb aquest triomf, el Laguna es manté ferm en el liderat. L'equip local segueix amb un punt de diferència de La Sentiu –el segon classificat– que va tornar a guanyar. Aquest proper cap de setmana, el Laguna es desplaçarà a la pista del Lleida B –quart classificat del grup–.