Informació general

La dotzena edició del Parc Infantil de Nadal obrirà un dia més, vista la gran afluència de públic de l'edició anterior

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta, Marta Marca, la regidora de Cultura –Neli Queral– i la tècnica de Cultura –Gemma Massagué–
Ahir es va presentar en roda de premsa el programa d'actes d'aquestes festes de Nadal i l'arribada dels Reis Mags a Cambrils. La regidora de Cultura –Neli Queral– juntament amb la tècnica de Cultura –Gemma Massagué– i Marta Marca –una de les organitzadores del Parc de Nadal– van ser les encarregades de donar a conèixer totes les activitats previstes, que s'han programat des de les diferents regidories de l'Ajuntament i algunes entitats cambrilenques.

XII Parc Infantil de Nadal

Enguany, el Parc Infantil de Nadal -organitzat pel Grup Arrels i l'Àrea de Cultura i Festes- arriba a la seva dotzena edició i estarà obert un dia més respecte d'edicions anteriors –el 27, 28 i 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener– vista la gran afluència de públic que es té cada any, unes 2.000 persones.

Marta Marca va explicar ahir en roda de premsa que aquest any el personatge principal sobre el qual s'ambientarà i es decorarà el parc serà entorn el personatge infantil de Peter Pan. Com cada any s'adequaran els dos pavellons del Palau Municipal d'Esports; en el primer d'aquests –el pavelló 2– s'instal·laran nombroses activitats i tallers per als més petits. S'ambientarà i es decorarà com si fos un bosc màgic, en el qual a través d'una història d'un dia a la vida del Peter Pan, els més petits podran anar recorrent els diferents tallers. Hi haurà una part de ludoteca amb jocs, contes i inflables. Després tota la canalla podrà participar en tallers de globoflèxia, de xapes, d'imants, de pintura a l'oli, d'escacs –amb la col·laboració de la Unió d'Escacs– un taller de manualitats, de maquillatge, un taller de joc de rol, un taller de cuina –on podran elaborar la seva pròpia pizza– el taller de sons a la nit –amb la col·laboració del departament de Medi Ambient i Ensenyament–, un taller sobre el naixement del cinema i la imatge, i una novetat d'enguany, que serà una zona de descans, en la qual es projectarà contínuament la pel·lícula Peter Pan i els més petits i pares podran asseure's i descansar.
Durant els dies que duri el Parc de Nadal es faran nombrosos espectacles d'animació.

D'altra banda, al pavelló 1 s'hi podran realitzar activitats més esportives i d'aventura, dirigides a un públic més adolescent. S'instal·larà una tirolina, una pista de futbol inflable, un karaoke i es faran activitats de circ, tennis taula i tir amb arc.

El preu de l'entrada al Parc Infantil de Nadal serà de de 3 euros el dia o 12 euros per l'abonament de 7 dies.

Arribada dels Reis Mags d'Orient a Cambrils

Enguany, l'arribada dels Heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient està prevista per al proper 30 de desembre –que comptarà amb l'animació del grup La Colomada–, mentre que el dia 3 de gener faran el recorregut per Cambrils. I finalment, el dia de gener l'arribada dels Reis Mags d'Orient al moll de Cambrils, acompanyat d'un gran castell de focs i la tradicional Cavalcada pels diferents carrers, enguany amb algunes novetats en el recorregut.

Altres activitats

El grup de teatre La Teca estrenarà el dia de Nadal a la nit al teatre del Casal Parroquial, l'obra Això és vida? Mentre que la secció jove del grup de teatre Xerinola –Laura Pallisé, Blanca Martínez, Marta Peña, Marta Gutiérrez i Elisabet Martí– representaran l'obra Fragments d'homes, al teatre del col·legi La Salle, el dia 30 de desembre a les 22.30 hores.

El Palau Municipal d'Esports també acollirà durant aquestes festes moltes activitats de caràcter esportiu com el NadalEsport, amb jocs, esports i natació o la festa aquàtica i recreativa de l'AquaNadal, amb inflables, jocs, animació i música, que es farà el dia 23 de desembre. A banda, també es farà el tradicional concurs de pessebres, la representació del Poema de Nadal amb el Col·lectiu de Teatre La Vitxeta o el tradicional Concert de Nadal de la Coral de la Verge del Camí.

Comenta aquest article