Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

L'NMC presenta els onze primers noms de la seva llista electoral

Per Berta Ruiz

Foto de grup de la presentació d'ahir a la seu de l'NMC
Foto de grup de la presentació d'ahir a la seu de l'NMC | Berta Ruiz

Ahir a la tarda, a la seva seu, l'NMC va presentar els onze primers noms de la seva llista electoral. Si fa un parell de mesos es coneixien els noms de l'alcaldable –Oliver Klein– i del número 2 de la formació –Enric Daza–, ahir, es feien públics els nou següents noms que formen part de la seva candidatura a l'Ajuntament de Cambrils. L'acte de presentació va anar de la mà de l'alcaldable i del seu número dos. Oliver Klein va definir el seu equip com a "cohesionat i consensuat", sorgit d'un procés de primàries al partit ara fa sis mesos.

Posteriorment va desgranar els noms de les persones que l'acompanyen a la llista. Com a número 2 hi ha l’empresari cambrilenc Enric Daza mentre que Natàlia Pleguezuelos –jove emprenedora—, ocupa el tercer lloc. Antonio Martínez, vicepresident de l’Associació de Ràdio Taxi de Cambrils ocupa la quarta posició; la gerent del gimnàs Cambrils Port, Gerda Wagenaars, és la cinquena; i la graduada social Rosa Maria Carrasco és a la sisena posició. La llista dels primes es completa amb l’enginyer industrial José Angel Garcia (7), l’especialista en logística Aureli Sirvent (8), Pablo Arrogante (9), Neus Bosquet (10) i Francisco Serrano (11).

"Cambrils necessita una embranzida econòmica i fer un salt endavant"

Segons va manifestar Klein, "estem molt engrescats, tenim molta força i estem molt ben representats, quant a barris, quant a franges d'edat... Des de l'NMC li donem molta importància als diferents barris del municipi i les seves necessitats. Amb aquesta llista associem a aquelles persones que hi han estat treballant aquests últims 4 o 8 anys. Tenim analitzades les mancances i també treballem les sectorials: educació, gent gran, joventut... Hem tingut reunions amb 25 associacions i entitats i anotem les seves demandes". L'alcaldable de l'NMC també va comentar que, "Cambrils necessita una embranzida econòmica i fer un salt endavant. Parlem de fomentar l'economia, el turisme, però sense fer un pas endarrere a nivell social". En aquest punt, Klein va explicar que s'està treballant intensament en l'elaboració del programa electoral de la formació.

Finalment, l'actual regidor de l'NMC al consistori cambrilenc va dir que, "la de l'NMC és una llista molt més preparada i forta que fa 4 anys". Recordem que a les darreres eleccions, el partit va obtenir "uns resultats excel·lents" amb 1.800 vots i quatre regidors, segons va manifestar Klein.

L’Apunt

Relació dels 11 primers candidats de la llista electoral de l'NMC

 1. OLIVER KLEIN BOSQUET. 42 anys. Professor de Ciència Política i Anàlisi de Polítiques Públiques a la URV. Portaveu de l'NMC a l’Ajuntament de Cambrils. És la tercera vegada que es presenta com a Alcaldable, havent estat ja al govern i a l’oposició al consistori. Casat i amb tres fills, actualment resideix al Barri del Pinaret, després d’haver viscut molts anys als barris de Ponent del municipi.

 2. ENRIC DAZA MICOL. 41 anys. Empresari del sector tèxtil, immobiliari i turístic. Amb els seus diferents comerços ha estat molt vinculat al Barri del Port del municipi. És President de l’Associació de Marxants de la Província de Tarragona i membre de la Junta de la Unió de Botiguers de Cambrils. Actualment resideix al Molí de la Torre.

 3. NATÀLIA PLEGUEZUELOS BERLANGA. 29 anys. Des de la fundació del NMC pertany a la seva Secció Jove, de la qual n’ha estat la responsable. Després de treballar al negoci familiar “Carnicería Amador” del Carrer Colom, a l’Eixample Platja, actualment és un jove emprenedora que ha començat a promoure els seus propis negocis.

 4. ANTONIO MARTÍNEZ MARTÍNEZ. Nascut a Castilléjar (Granada), de molt petit va venir a viure a Cambrils on els seus pares van fundar el Bar Restaurant Martínez, a la Rambla Francesc Macià del barri de l’Eixample Platja. Vicepresident de l’Associació de Ràdio Taxi Cambrils, a banda del sector transports, també és Agent de la Propietat immobiliària (API).

 5. GERDA WAGENAAR. Nascuda a Holanda, fa 32 anys que resideix a Cambrils. És Tècnic de Laboratori en Microbiologia i regenta el Gimnàs Cambrils Port al C/ País Basc. Membre de la Plataforma de Comerciants de l’Eixample Platja, també és Entrenadora Personal segons el American Council on Exercice.

 6. ROSA MARIA CARRASCO FONT. Graduada Social, ha exercit durant 23 anys en l’àmbit dels Recursos Humans en el sector industrial, i després com a consultora, assessora i auditora laboral. Des de fa tres anys és la propietària de la Floristeria La Ginesta a la Plaça de la Vila del Barri Antic. Membre de la Junta de l’Associació d’Empresaris i Comerciants Vila Centre. Resideix a Vilafortuny.

 7. JOSÉ ÁNGEL GARCÍA CANTÓN. Enginyer Industrial, Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals, i Professor de la URV i de Secundària. Viu a la zona dels Esquirols, on també és el propietari d’un negoci d’oci familiar amb instal·lacions esportives i recreatives que porta per nom Esquirol Park.

 8. AURELI SIRVENT GARCIA. Nascut a Lleida, fa anys que és resident a Cambrils, concretament al Barri del Raval de Gràcia. Director d’operacions, especialista en logística i recursos per al transport, en l’actualitat ha creat la seva pròpia empresa de drons, que porta per nom Sirgar, que ofereix serveis agrari-industrials.

 9. PABLO ARROGANTE ARROGANTE. Nascut a Castella, ha realitzat tota la seva activitat professional a Suïssa. Des de fa més de deu anys resideix al barri d’Els Ametllers a Vilafortuny on gaudeix de la seva jubilació amb la seva dona i el seu fill.

 10. NEUS BOSQUET PUJOL. Mestra jubilada, ha estat Directora de l’Escola Marinada i de l’institut de Secundària Ramon Berenguer IV. Viu al Barri de La Parellada i actualment és voluntària dels Amics de la Gent Gran a la Residència Baix Camp, tenint com a prioritats recolzar els àmbits de l’educació i dels serveis socials, també des de les respectives sectorials de lNMC.

 11. FRANCISCO SERRANO MUÑOZ. Després dels seus estudis a l’Escola d’Hosteleria i Turisme ha continuat molt vinculat al Barri de La Llosa. Havent treballat a l’Aeroport de Reus actualment és carter a Correus. Voluntari al servei de la Creu Roja i de l’Associació Una mano amiga. Membre de la Secció Jove del NMC.