Esports

Hoquei

El Cambrils CH empata a set gols en un partit boig contra el CP Sitges

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils CH i el Sitges, el passat novembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils CH i el Sitges, el passat novembre | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei               Segona Catalana               Grup D

CP Sitges 7 - Cambrils CH 7

El Cambrils CH va empatar a set gols, aquest dissabte, a la pista del CP Sitges. El partit va començar amb un inici fluix dels visitants que van veure com els locals s'avançaven amb un nou gol en pròpia porta i ampliaven el marcador amb un remat després de diversos rebots a les cames dels defenses. Tot i això, Luciano retallava distàncies anotant una falta directa. Poc després, l'àrbitre no va donar un gol legal al Cambrils. A partir d'aleshores, els visitants van pujar la intensitat per revertir el marcador. Els cambrilencs van desaprofitar una falta directa però en la següent jugada Ivan feia l'empat a dos amb el que s'arribaria al descans.
En la segona meitat, el Cambrils CH es va posar per davant amb un gol d'Arnau. Per la seva banda, el Sitges va empatar minuts després amb un contracop. Als pocs minuts, Luciano va errar una directa però va anotar el rebot. Tres minuts més tard, els sitgetans van empatar aprofitant un rebot dins de l'àrea. El Cambrils va tornar a desaprofitar una falta directa però minuts després Ivan va tornar a posar per davant als visitants. Dos minuts més tard, els locals van empatar amb un xut desviat per un davanter. A falta de tres minuts, el Sitges es va posar per davant amb un nou xut des del mig del camp. Malgrat això, els cambrilencs van empatar acte seguit amb un gol de Luciano. Vint segons més tard, els visitants es van avançar davant amb un gol d'Adrià. En l'últim minut, els locals van transformar una falta directa que posava l'empat a 7 definitiu al marcador.
Aquest proper dijous el Cambrils CH rebrà al Vilanova a les 21:30 hores al Palau d'Esports Municipal.

Comenta aquest article