Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Ivan Sanz: «L'hivern polític acabarà a Cambrils i arribarà la primavera cambrilenca. A l'AdC tenim la gent i estem preparats»

Per Berta Ruiz

Un moment de l'acte electoral de l'AdC, ahir al migdia al parc del Pescador
Un moment de l'acte electoral de l'AdC, ahir al migdia al parc del Pescador | Berta Ruiz

L'Assemblea de Cambrils va organitzar, ahir al matí al parc del Pescador, un acte de presentació oficial de la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. Abans dels parlaments hi va haver diferents actuacions a càrrec de Ramón García Mateos (poesia), Eduardo Sánchez (guitarrista), Maurici Dalmau (violinista) i Bali Cejas. Posteriorment van prendre el torn de paraula els set primers candidats de la llista electoral. Rosa Aparicio que va parlar de polítiques d'Igualtat; Xavier Capilla de Joventut i Entitats Culturals; Maurici Dalmau de Medi Ambient i Sostenibilitat; Jordi Barberà d'Ensenyament, Pilar Gonzalvo de Cultura; Rosa Martínez de Benestar Social i, finalment, va cloure els parlaments l'alcaldable de la formació, Ivan Sanz.

"Portem massa anys amb un Cambrils sense rumb"

En la seva intervenció, Sanz va afirmar que, “avui és un dia molt important per a nosaltres, no ha estat gens fàcil arribar fins aquí. Estem aquí pel vostre suport. També voldria destacar la generositat i la valentia de les 29 persones que m'acompanyaran en la continuïtat d'aquest projecte, perquè posar la cara en política no és gens senzill”. Segons a dir l'alcaldable de l'AdC; “l'hivern polític acabarà en un mes i mig a Cambrils i arribarà la primavera cambrilenca. A l'AdC tenim la gent i estem preparats. Portem massa anys amb un Cambrils sense rumb, sense mirada llarga, sense polítiques clau en àrees com educació, habitatge, cultura o medi ambient; amb un govern sense previsió i sempre governant per aquells que més tenen. Fa massa temps que Cambrils es troba amb una acció política apàtica, immòbil i erràtica, cal un relleu. I l'AdC és una proposta política diversa que beu de moltes fonts, un espai aglutinador, sumatori i plural, som municipalistes i compromesos amb les polítiques de proximitat. La gent té més poder del que ens han fet creure: els carrers, les places i barris de Cambrils és on hi ha tota aquesta força. Durant aquests quatre anys no s'ha valorat a la gent i la seva potencialitat. Sense la gent no podem fer res. Fer política no és estar tres anys i mig tancats en un despatx, fer política és construir per a la gent i escoltar-la. La política d'aquest govern no ha estat de proximitat”.

"El canvi és possible"

Ivan Sanz va recordar que “fa 5 anys ens vam posar en marxa, procedents de diferents col·lectius. Ens vam unir per aconseguir un objectiu: fer un projecte polític unitari que portés a l'Ajuntament la veu dels que lluiten cada dia. Aquesta ha estat la tasca principal, que ens escoltin. Ara venim a guanyar i a incidir en les polítiques d'aquest Ajuntament i d'aquest municipi. Cambrils no pot aguantar més aquest immobilisme i aquesta inoperància. Cambrils ha dit prou. El 26 de maig ho dirà amb veu clara i alta. Portem un programa que parla d'allò immediat, però també de futur. Som una força municipalista transformadora. El canvi és possible”.

L'acte va seguir amb la música de Funky Monks (Pol Estadella i Gerard Cuco), un vermut popular i una fideuada per al públic assistent.

Acte electoral de l'AdC al parc del Pescador

 

Comenta aquest article