Informació general

Veïna

El barri de Nou Cambrils viu la seva jornada veïnal dins de la campanya participativa Fem Barri, Fem Festa!

Per Berta Ruiz

Imatge de la jornada veïnal al parc de Nou Cambrils, el passat dissabte al migdia
Imatge de la jornada veïnal al parc de Nou Cambrils, el passat dissabte al migdia | Berta Ruiz

Per tercer dissabte consecutiu, es va dur a terme una nova jornada veïnal dins la campanya participativa Fem Barri, Fem Festa! –en el marc del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils, impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya–. Després del barri de l'Eixample Platja i l'Eixample Vila, el passat dissabte va ser el torn del barri de Nou Cambrils.

Així doncs, el parc de Nou Cambrils va ser l'escenari –durant el matí i fins les 18 hores de la tarda– d'un seguit d'activitats com el “Mural col·lectiu Fem Barri!” –un mural de 10 metres de llargada–, on petits i grans van poder expressar la seva creativitat amb pinzells i pintures. Com en les altres jornades, hi va haver xocolatada i coca, jocs de taula gegants i el fil de les idees –punt de recollida de suggeriments del veïnat–. En aquesta ocasió,també hi va haver un pícnic de barri, així com diferents taules muntades com una de pintura de henna a les mans i un altre de venda de davantals.

Paral·lelament es va dur a terme Fem barri, fem vídeo! on un grup de joves van ser els realitzadors i realitzadores d’un audiovisual sobre el barri i l’acte Fem barri, fem festa! –gràcies a la col·laboració de Sinestèsic i Joventut–.

Comenta aquest article