Atletisme

Sandra Rebollo, or a l'heptatló s-18 al campionat territorial de proves combinades disputat a Cambrils

Per Pere Ferrando

L'atleta cambrilenca Sandra Rebollo, al centre de la imatge

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades a l’Aire Lliure en les categories S-12, S-14, S-16, S-18 i absolut. 20 van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir la següent estadística:

• 1 medalla d'or

• 1 Rècord de Cambrils

• 6 Marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius

• 54 Millores de Marques Personals

La medalla d'or va anar a càrrec de la Sandra Rebollo a l'Heptatló S-18. Amb una marca de 3.404 punts batia el rècord de Cambrils de la categoria i assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya de l’especialitat. Cal destacar també la 4a posició de la Sofía Rubio al pentatló S-14 amb 6 marques personals. Cinc de les proves individuals i la del total de la combinada.

Control Primavera

Paral·lelament es va disputar el Control Primavera. La Noa Antón guanyava als 60 m. llisos S-10 amb una marca de 9"55. L'Astrid Arias guanyava els 100 m. llisos Absoluts amb una marca personal de 13"12. La Maria Taggi assolia la 2a posició a la prova dels 1.000 m. llisos S-16 amb una marca de 3'15"08, Aquestes 3 atletes assolien la marca mínima de participació als seus Campionats de Catalunya respectius. La Zoe Dorado era 2a als 600 m. llisos amb una marca de 2'19"94. I, l'Emma Taggi era 3a als 1.000 m. llisos amb una marca personal de 3'36"38.

Dalt i baix, atletes del Club Atletisme Cambrils a la competició disputada el passat diumenge