Bàsquet

El CB Cambrils suma dues victòries més en els dos partits disputats el darrer cap de setmana

Partit del CB Cambrils contra La Salle Tarragona, disputat el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Bàsquet             Tercera Categoria                Grup 8

Hyundai CB Cambrils 67 - AB Salle Tarragona 55

HYUNDAI CB CAMBRILS: Álex Rodríguez (16), Rubén Molina (12), Òscar Lázaro (8), Ramon París (6), Andreu Febrer (2) – 5 inici –Emmi Sanfilippo (0), Pablo Fernández (4), Pere Tost (6), Marc Torrente (13)

4 triples (3 Rodríguez, 1 Torrente). 11/18 tirs lliures. 20 faltes personals. Sense eliminats

Parcials: 9-16 / 29-25 / 47-41 / 67-55

El partit del Hyundai CB Cambrils contra la Salle Tarragona es va disputar el dissabte 30 i es corresponia a la jornada del cap de setmana de Carnaval que va ser ajornat. Amb la victòria d’aquest partit, l'equip local va trencar la seva ratxa de tres derrotes consecutives. L'inici del partit però, no portava a pensar que el Hyundai CB Cambrils es pogués endur el triomf. La sortida va ser millor per a La Salle Tarragona, amb més encert i concentració, i al final del primer quart el resultat era de 9 a 16 i en el minut 13 era de 11 a 21, a favor dels tarragonins. A més, es van produir un parell de incidències que van afectar a jugadors importants, ja que són els dos bases de l’equip: per una banda, lesió d’Emmi Sanfilippo, i per l’altra acumulació de faltes d’Àlex Rodríguez (màxim anotador de la categoria). Malgrat això, els jugadors cambrilencs van entrar en el partit i van reaccionar a temps, fent un parcial de 14-0 que va capgirar el marcador, passant del 15 a 23 a un 29-23, que acabaria sent de 29 a 25 al descans.

En la segona part, els cambrilencs van seguir jugant molt concentrats. Els que van acabar desconcentrats van ser els jugadors de la Salle Tarragona. Amb aquesta situació, el CB Cambrils va anar augmentant poc a poc la distància en el marcador. La intensitat del partit era molt alta, però la victòria no va perillar, ja que en l’únic moment que La Salle Tarragona es va apropar en el marcador (47 a 45, minut 32), el Cambrils va respondre amb un parcial de 12-0, que va decantar la victòria cap a la seva banda.

Hyundai CB Cambrils 60 - Torredembarra BC 55

HYUNDAI CB CAMBRILS: Pablo Fernández (2), Pere Tost (12), Ramon París (2), Andreu Febrer (4), Òscar Lázaro (11) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Àlex Rodríguez (14), Rubén Molina (7), Marc Torrente (3), Òscar Font (5).

2 triples (Rodríguez. Tost). 20/29 tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminats: Febrer (26’)

Parcials: 21-13 / 39-22 / 44-38 / 60-55.

En el segon partit del cap de setmana, el diumenge, es va jugar el partit corresponent a la jornada de lliga contra el Torredembarra. El partit va estar molt condicionat per les limitacions físiques després de l'intens partit jugat el dissabte, tenint només poc més de 14 hores de recuperació. La sortida, però, va ser molt bona. Seguia la bona dinàmica del partit del dissabte, després d’haver trencat la ratxa de derrotes. La defensa era molt bona i ofegava l’atac del Torredembarra, encara que Torres, el seu màxim anotador, anotava i ajudava al seu partit a intentar seguir viu. Torres va anotar 15 dels 22 punts del Torredembarra abans del descans. Per la seva banda, el Cambrils feia un joc coral, on tothom destacava en defensa i en atac, repartint-se els punts entre els jugadors. En aquesta primera part van destacar els 20 punts anotats entre els tres pivots (Tost, Molina i Lázaro). En el descans la diferència era de 17 punts i feia pensar que la segona part seria un tràmit.

La segona part va ser ben diferent. El Torredembarra va pujar la seva defensa, es va aprofitar del cansament dels jugadors del Cambrils i van anar retallant distàncies. El Cambrils tenia dificultats en anotar, i amb un parcial de 5 a 16 en el tercer quart, acabava el quart 6 punts per davant (44-38). El darrer quart va seguir la mateixa tònica que l’anterior, i el Torredembarra va anar retallant la distància fins que es va posar un punt per davant (54 a 55) a manca de 36 segons per a la finalització. En el temps restant, el Cambrils va jugar millor. Després d’un temps mort cambrilenc, Àlex Rodríguez anotava una cistella que tornava a posar per davant el Cambrils, tot i que va fallar el tir lliure addicional. El Torredembarra va demanar temps mort a manca de 30 segons, però no va poder executar correctament el seu atac per la gran defensa cambrilenca que va tapar totes les accions. Novament, a manca de 18 segons, Àlex Rodríguez va rebre una falta, anotant els dos tirs lliure. Un nou temps mort del Torredembarra intentava reduir els 3 punts que separava els dos equips, però novament la bona defensa cambrilenca no va permetre tirar a cistella al Torredembarra. La jugada la va recuperar el Cambrils, i a falta de 2 segons, i per tercera vegada consecutiva, Àlex Rodríguez va rebre una falta i va anotar els dos tirs lliures, posant els 5 punts que va ser la diferència final.