Cultura

Música

Concert de música clàssica de l'Orquestra de Cambra de Colònia a la Cripta

Per Redacció

L'Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia va actuar ahir al vespre, a la Cripta
L'Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia va actuar ahir al vespre, a la Cripta | Lluís Rovira i Barenys

L'Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia, va oferir, ahir al vespre a la Cripta de l'Ermita, un concert de música clàssica emmarcat en la gira de primavera que està realitzant per diferents escenaris de l'estat. Aquesta orquestra ja fa anys que inclou la nostra població dins de les seves gires i tornaran a oferir un concert aquest estiu, concretament el 18 de juliol, a la Cripta.

Ahir, l'Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia va oferir un concert amb dues parts. A la primera van interpretar "Les quatre estacions" de Vivaldi amb Sergey Didorenko com a violí solista. La segona part va consistir en la interpretació del concert en do menor per a violoncel i orquestra de Johann Christian Bach, amb Dmitrij Gornowskij com a solista; "La bella molinera", de Franz Schubert, amb Ana Palacios com a solista i "Il palpiti", de Niccolo Paganini, amb Sergey Didorenko, com a solista.

L'Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia realitza gires musicals de manera habitual. Les seves destinacions són el Regne Unit, Irlanda, els països escandinaus, Alemanya, França o Austràlia així com diferents punts de l'estat espanyol. Les ganes de compartir la música clàssica arreu del món és el motor que impulsa aquesta formació a realitzar les seves gires musicals.