Plàcida victòria del Mediterrani davant l'Agramunt

Un moment del partit entre el Mediterrani i l'Agrupament, disputat el passat dissabte | Berta Ruiz

Futbol sala                 Divisió d'Honor Catalana               Grup 3

CFS Mediterrani 6 - Agramunt 2

Partit plàcid pels cambrilencs el que va disputar aquest passat dissabte a la tarda de manera que el Mediterrani ha tancat el mes de març amb un balanç de tres victòries i una derrota. Sembla que l’equip per fi s’ha adaptat al ritme de la categoria, i s'ha situat en el cinquè lloc de la classificació, una mica més a prop del seu objectiu, que és la salvació.

El partit va començar amb un ritme de joc altíssim de l’equip local, que no va permetre en cap moment que els lleidatans dominessin cap aspecte del partit. Tres gols d’Éric, Fran i Xavi, ja posaven un clar i merescut 3 a 0 al marcador al minut 11. Només una badada defensiva permetia l’Agramunt retallar distàncies al minut 14, però de seguida Xavi, amb el seu segon gol del partit, els hi treia del cap la idea de la remuntada. Començava la segona part amb el 4 a 1 al marcador, mentre l’equip visitant pujava les seves línies de pressió, i fruit d’això, feia el 4 a 2 al minut 28. Per uns instants, apareixien els fantasmes del partit de la primera volta, on l’Agramunt va remuntar un 0-3 a la segona meitat. Però aquest passat dissabte, el Mediterrani no ho va permetre, i va mostrar una bona defensa davant el joc de cinc dels visitants. D'aquesta manera aconseguia dos gols més, obra de Chàfer i, de nou, d’Éric, que va obrir i tancar el marcador, amb el definitiu 6 a 2. S’ha de destacar el bon partit que van realitzar els dos porters, l’Àxel i el Pep, i l’enorme despesa física de tots els jugadors.

Aquest proper cap de setmana l’equip es desplaça a l’Hospitalet de l’Infant, dissabte a les 18:00, on una victòria aproparia casi definitivament el Mediterrani a la salvació.