Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Units per Cambrils, una nova candidatura independent per a les properes eleccions municipals

Per Redacció

Un moment de l'assemblea de la FIC a Montblanc
Un moment de l'assemblea de la FIC a Montblanc | Cedida

Una nova formació independent, Units per Cambrils, ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals. El primer pas el va fer el passat 23 de març en què l'Assemblea General de la Federació d'Independents de Catalunya (FIC), reunits a Montblanc, van acceptar aquesta candidatura cambrilenca, com la seva representant a Cambrils a les municipals d'aquest any.

En un comunicat, Units per Cambrils explica que "parteix de la iniciativa d'un grup de ciutadans de Cambrils, que no se senten representats pels actuals partits polítics i que estan desencantats amb la gestió de l'actual equip de govern. Ha estat aquest el motiu pel qual hem iniciat el procés de recerca de ciutadans de Cambrils, perquè formin part de la candidatura. Ciutadans compromesos amb la ciutat i la seva gent, que anteposin a la població, per damunt de qualsevol altre causa i interessos."

Segons el comunicat en el que no es desvetlla cap nom, la voluntat de la candidatura és el  de vetllar pel benestar general de la població, activar el comerç i l'economia local, "en els seus diferents sectors (Projecte C.A.L.E.R.O), amb la millora de la gestió municipal, millorant l'educació a la infància (Projecte 4H) i l'assistència a la Gent Gran. També fomentant la participació amb Plens Ciutadans, baixar i eliminar impostos per igualar-los respecte als serveis rebuts. A grans trets, fer la ciutat a la mida del ciutadà i no pas al revés i des del primer ple de legislatura, no pas al final dels 4 anys."

Units per Cambrils obre el termini d'una setmana per presentar propostes de candidats, per part dels mateixos ciutadans i associacions, al correu unitspercambrils@gmail.com 

Comenta aquest article