Informació general

Ensenyament

L'NMC es reuneix amb la comunitat educativa per conèixer de primera mà les seves mancances

Per Redacció

Imatge de la trobada de l'NMC amb la comunitat educativa, aquest passat dimecres
Imatge de la trobada de l'NMC amb la comunitat educativa, aquest passat dimecres | Cedida

L'NMC va convocar, aquest dimecres al vespre, a la comunitat educativa amb l’objectiu de conèixer de primera mà les mancances del col·lectiu i aportar propostes. Aquestes formaran part del mapa de ruta traçat pel partit cambrilenc i, per tant, seran també part del programa electoral que es continua elaborant gràcies a les aportacions dels militants, simpatitzants i a través de les reunions amb associacions i col·lectius.

La trobada amb la comunitat educativa, celebrada al Centre Cultural, va comptar amb la participació de tots els agents vinculats als centres educatius del municipi i els representants de la Comissió d’Educació de l’NMC que està integrada per persones amb una llarga trajectòria en l’àmbit educatiu com Mercè Rota, Rosa Carrasco i Neus Bosquet. Òbviament, també va assistir a la reunió l’alcaldable de la formació, Oliver Klein; el número 2, Enric Daza; i altres membres de la mateixa. Les representants de l’NMC van tenir temps d’explicar la feina feta pel seu grup municipal durant aquests darrers 4 anys.

Segons un comunicat de premsa de la formació local, "l'NMC ha estat, en tot moment, en contacte amb tots els agents de la comunitat educativa i té en compte tant l’educació formal com la no formal, manté una molt bona relació amb la universitat, instituts de secundària, escoles de primària, llars d'infants, equips directius, professors, associacions de famílies d'alumnes, i pares, mares i alumnes també a nivell particular amb les seves respectives opinions. Des de la formació independent ja s’ha avançat que les trobades sectorials, amb tots els elements productius del municipi, seguiran i serviran per sumar opinions i propostes programàtiques".

 

Comenta aquest article