Informació general

Concentració

Clam contra la justícia espanyola en la concentració dels Avis i Àvies

Nova jornada de mobilització i de reivindicació dels Avis i Àvies per demanar la llibertat dels presos polítics i per denunciar la farsa del judici que s'està celebrant al Tribunal Suprem

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies en la manifestació d'ahir al pas pel passeig d'Albert
Els Avis i Àvies en la manifestació d'ahir al pas pel passeig d'Albert | Lluís Rovira i Barenys

Nova jornada de mobilització i de reivindicació dels Avis i Àvies per demanar la llibertat dels presos polítics i per denunciar la farsa del judici que s'està celebrant al Tribunal Suprem. Els Avis i Àvies s'han concentrat a la plaça de la Vila, com és habitual, i per encetar la concentració es va llegir el poema de la cambrilenca Montserrat Pujals dedicat a la sardana. Després d'això es va cantar l'Estaca i la concentració es va posar en marxa per fer el recorregut habitual pel voltant del mercadet ambulant. En el recorregut es va cridar ben fort per l'alliberament dels presos polítics i contra la justícia espanyola. després de passar pel carrer de Gimbernat, passeig d'Albert i carrer de l'Hospital, la manifestació ha retornat a la plaça de la Vila on es va tancar l'acte amb el cant dels Segadors.

Cal destacar que ahir hi havia una major presència d'agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra donat que estava prevista la instal·lació d'una parada de Vox al passeig d'Albert, prop del carrer de l'Hospital. En el moment de la manifestació, però, la parada no estava instal·lada.

Comenta aquest article