Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

L'Assemblea de Cambrils i Catalunya en Comú es presentaran en una candidatura conjunta a les eleccions municipals

La candidatura Assemblea de Cambrils-En Comú es presentarà a les eleccions municipals sota el paraigües de Catalunya en Comú, per a facilitar la representació a organismes supramunicipals

Per Redacció

L'actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, juntament amb l'alcaldable de l'AdC, Ivan Sanz
L'actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, juntament amb l'alcaldable de l'AdC, Ivan Sanz | Cedida

L'Assemblea de Cambrils i Catalunya en Comú –formació de l'actual alcaldessa de Barcelona Ada Colau– es presentaran en una candidatura conjunta a les eleccions municipals del proper 26 de maig a Cambrils. Segons un comunicat de premsa emès per l'Assemblea de Cambrils, "Catalunya en Comú reconeix a l'Assemblea de Cambrils com l’espai polític de referència a Cambrils. L'alcaldable de l’AdC, Ivan Sanz, rep el suport personal de l’alcaldessa de Barcelona i coordinadora de Catalunya el Comú, per intentar assolir l’alcaldia del municipi".

Unitat d’Acció

Tal com manifesta el comunicat de premsa emès per la formació municipalista: "Cambrils ens necessita fortes. Ens empeny tant l’oportunitat com la responsabilitat. Som moltes les persones simpatitzants i electores que ens reclamen unitat d’acció. Considerem que les coses que ens uneixen són més que les que ens separen i que ara és el moment de ajuntar esforços per construir un projecte polític al servei de Cambrils. Volem superar l’àmbit estricte dels partits polítics i obrir-nos a totes les persones que pensen que les coses es poden fer d’una altra manera. Són les persones les que poden canviar el model polític i social de Cambrils. La tasca paga la pena: fer de Cambrils una ciutat al servei de la seva ciutadania".

Segons l'Assemblea, "creiem que és en els municipis on es materialitza l’empoderament ciutadà. La candidatura electoral de l'Assemblea de Cambrils juntament amb Catalunya en Comú es defineix per l’esperit de sumar forces, eixamplar base electoral i la voluntat de assolir majories capaces d’aspirar a governar el municipi. Aquesta voluntat de suma vol superar la lògica de quotes de partit, generant espais mixtos de treball on els drets i deures siguin de les persones implicades, vinguin d’on vinguin".

Així doncs, la candidatura Assemblea de Cambrils-En Comú es presentarà a les eleccions municipals sota el paraigües de Catalunya en Comú, per a facilitar la representació a organismes supramunicipals.

Comenta aquest article