El Mediterrani aconsegueix una valuosa victòria a la pista de l'Enfaf andorrà

Partit de la primera volta de la lliga entre el Mediterrani i l'ENFAF d'Andorra, disputat el passat novembre | Berta Ruiz

Futbol sala              Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

Enfaf Andorra 4 - CFS Mediterrani 5

Gran victòria del Mediterrani a una pista complicada. L'equip cambrilenc sortia ben plantat i amb un plantejament molt seriós, amb una bona defensa i realitzant bones sortides en atac. Això va donar el seu fruit i el Mediterrani s'avançava en el marcador amb un gol d'Albert Chafer. Després de seguir fent un bon treball defensiu Fran robava una pilota al mig del camp i aconseguia el segon gol amb una gran definició. Però en un moment de relaxació l'equip local retallava distàncies amb 1-2. Però el Mediterrani reaccionava molt ràpidament aconseguint marcar l'1 a 3 mitjançant Mario, acabant una bona jugada d'equip. Amb aquest resultat s'arrivaba al descans.
Al començament de la segona part l'equip no sortia gens bé en defensa i arribava sempre tard. En aquesta dinàmica l'equip local retallava el marcador amb el 2 a 3, però seguidament Fran s'anticipava al jugador local i aconseguia fer pujar al marcador el 2 a 4. Poc a poc l'equip aconseguia entrar al partit i desprès d'un xut des de fora de l'àrea i al refús, David Medina ampliava el marcador amb el 2-5 obtenint el premi a un gran  partit que estava realitzant. Quan semblava que el partit estava tancat, els locals retallaven distàncies amb una errada dels nostres 3-5 i finalment feien el 4-5 definitiu jugant de 5.
Al final, els cambrilencs van tornar cap a casa amb una victòria important, sumant tres punts més que els apropa al seu objectiu d'enguany. Aquest proper cap de setmana el Mediterrani rebrà la visita de l'Agramunt, el dissabte a la tarda.