Informació general

Acte veïnal

L'Eixample Platja acull un acte participatiu centrat en la millora de les festes al barri

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de les activitats que es van organitzar al passeig de Francesc Macià, el passat dissabte al matí
Imatge de les activitats que es van organitzar al passeig de Francesc Macià, el passat dissabte al matí | Lluís Rovira i Barenys

L'Eixample Platja va viure, aquest passat dissabte, la seva matinal participativa dins la campanya Fem Barri. La part superior del passeig de Francesc Macià va acollir un espai compartit en diferents parts. En una part hi havia un espai de jocs per a la canalla i una taula per a recollir suggeriments de millora pel barri. A continuació hi havia el motiu principal de l'acció al barri consistent en propostes per a millorar les festes al barri. En unes taules hi havia la canalla fent dibuixos  que posteriorment es van enganxar en unes siluetes de cartró simulant unes cases. L'Associació de Veïns de l'Eixample Platja va col·laborar amb l'esdeveniment i és qui va suggerir la temàtica d'aquesta acció de cohesió al barri.

Aquest és el primer dels tres dissabtes consecutius en els que tres barris cambrilencs viuran uns actes veïnals amb finalitats de cohesió. La setmana vinent es farà al barri de l'Eixample i el dissabte següent, al Cambrils Nou sota uns argumentaris diferents en cada cas.

Es van muntar activitats i tallers per als més petits

 

Comenta aquest article