Informació general

Successos

Localitzat el cos sense vida de José García

El cos ha estat localitzat, aquest matí, en una finca abandonada de tarongers al terme municipal de Vinyols i els Arcs, darrere de la Casa Sant Josep

Per Redacció

Imatge del dispositiu de recerca que s'ha dut a terme aquests dies
Imatge del dispositiu de recerca que s'ha dut a terme aquests dies | Cedida

El dispositiu de recerca ha trobat, aquest matí, el cos sense vida de José Garcia Martínez, l’home de 80 anys desaparegut el passat dimecres a Cambrils. El cos ha estat localitzat en una finca abandonada de tarongers al terme municipal de Vinyols i els Arcs, darrere de la Casa Sant Josep, a només 100 metres de l’autopista i a 100 metres del barranc del Regueral.

El cos sense vida de l'home ha estat vist des d’un helicòpter que participava en la recerca, que ha donat l’avís perquè un grup d’efectius propers accedissin fins al lloc a peu. Tècnics sanitaris han confirmat la mort de l’home. Ara s’està a l’espera que el metge forense confirmi la identificació i la policia científica analitzi el lloc dels fets per poder fer l’aixecament del cadàver. La principal hipòtesi és que l’home, que patia un principi de demència senil, es podria haver desorientat durant el camí de tornada al seu domicili.

L’Ajuntament de Cambrils lamenta el trist desenllaç i agraeix l’intens esforç de recerca de més de 48 hores per part d’efectius de la Policia Local, Mossos i Guàrdia Civil, Bombers i Creu Roja i la col·laboració de la ciutadania que s’ha implicat en les tasques de recerca.

Comenta aquest article