Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Obres

Ja estan enllestides les obres de reurbanització del carrer de Sant Agustí de Masboquera

Aquests treballs, de millora del nucli antic d’aquest poble de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, estan subvencionats per la Diputació de Tarragona

Per Redacció

Imatge del carrer de Sant Agustí del nucli de Masboquera
Imatge del carrer de Sant Agustí del nucli de Masboquera | Cedida

Les obres de reurbanització del carrer de Sant Agustí de Masboquera ja estan enllestides. Per encàrrec de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’empresa Proyectos y Construcciones Miami 2013 SL ha executat els treballs dins del termini previst de dos mesos. Les obres tenen un import de 57.500 euros, aproximadament; i estan subvencionades pel Pla d’Actuació Municipal 2018 (PAM) de la Diputació de Tarragona. Per finançar-les, la corporació provincial ha atorgat 41.288,75 euros al consistori, que s’ha fet càrrec de la part restant.

Les actuacions han consistit en el canvi de pavimentació i en la renovació de les escales, del muret i de les xarxes de serveis de la part alta del carrer, una superfície de 320 m² i una longitud de 58 m. Amb aquestes obres, l’Ajuntament ha donat continuïtat al procés de regeneració integral del nucli antic de Masboquera, que ja es va iniciar amb els carrers Nou i De Baix i es va seguir per la resta de vials adjacents.

Per aquest motiu, els treballs s’han fet amb els mateixos criteris i materials que es van utilitzar en les actuacions realitzades a l’entorn. Així doncs, com en els carrers anteriorment arranjats, s’ha habilitat un carrer de prioritat invertida, és a dir, de prioritat per als vianants, amb un paviment a un sol nivell, dissenyat per suportar el pas de vehicles i alhora oferir una imatge de qualitat i comoditat per als vianants.