Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Podem Cambrils presenta els tres primers noms de la seva candidatura a les eleccions municipals

Per Lluís Rovira i Barenys

David Martínez, Laura Moreno, Santiago Méntrida i M Asunción Badia, ahir, a la presentació de Podem Cambrils
David Martínez, Laura Moreno, Santiago Méntrida i M Asunción Badia, ahir, a la presentació de Podem Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Podem Cambrils va fer la presentació dels tres primers llocs de la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, ahir a la tarda al Centre les Basses, en un acte en el que també va mostrar un resum de la seva proposta electoral. La cap de llista de la candidatura de Podem Cambrils és Laura Moreno; la número 2 és M. Asunción Badia i el número 3, Santiago Méntrida. Per la seva part, David Martínez, secretari d'organització de Podem Catalunya, va fer la presentació de l'acte i va definir el projecte de Podem com el "d'una acció política participativa".

A l'inici de l'acte es va projectar un vídeo resum amb els principals eixos d'actuació que proposa la candidatura de Podem Cambrils. Entre les seves propostes hi ha la que defineixen com a Moció ciutadana, és a dir, la participació activa de la ciutadania als plens. També van parlar del motor econòmic, de la desestacionalització turística, del Cambrils per a les persones, del Cambrils ecològic i de Cultura i Educació. Després d'aquesta presentació es va obrir un torn de debat amb el públic assistent en el que es van tocar diferents temàtiques. Un dels temes va ser el del posicionament respecte al procés que es viu a Catalunya. Laura Moreno va dir que la postura de Podemos és que "està a favor de que tothom pugui votar. Jo no sóc independentista ni tampoc sóc antiindependentista. Jo vull treballar per Cambrils i centrar-me en Cambrils".

D'altra banda, Laura Moreno va manifestar que el fet que hi hagi molts partits que es presentin a les eleccions "és una mostra de salut democràtica". La candidata de Podem Cambrils va explicar que ell mateixa havia format part de l'Assemblea de Cambrils des del seu inici però que ara havia agafat aquest altra camí, "després ja hi haurà temps d'arribar a acords", va dir. Pel que fa a possibles pactes, Laura Moreno va dir que seria la gent inscrita al partit la que votaria el possible pacte post-electoral.

 

Comenta aquest article