Informació general

Recerca

S'intensifica la recerca de José García, 48 hores després de la seva desaparició

Prop d'una seixantena de voluntaris s'han personat a les instal·lacions del camp de futbol, avui a quarts de 10 del matí, on s'ha establert el centre de comandament de l'operació de recerca

Per Lluís Rovira i Barenys

Aquest matí, al camp de futbol, s'ha coordinat el dispositiu per seguir amb la recerca
Aquest matí, al camp de futbol, s'ha coordinat el dispositiu per seguir amb la recerca | Lluís Rovira i Barenys

Continua la recerca de José García quan es compleixen 48 hores de la seva desaparició. Prop d'una seixantena de voluntaris s'han personat a les instal·lacions del camp de futbol, avui a quarts de 10 del matí, on s'ha establert el centre de comandament de l'operació de recerca que està dirigida pels Bombers i amb coordinació amb Mossos d'Esquadra, Policia Local, Guàrdia Civil i Creu Roja. Aquest matí es revisarà de nou la zona rastrejada ahir i s'ampliarà el radi d'acció a altres indrets una mica més allunyats del darrer lloc on va ser vist, al barri del Nou Cambrils. Està previst que aquest matí també intervingui l'helicòpter dels bombers en la recerca.

Ahir, un centenar de voluntaris van participar en la recerca

Ahir va ser un dia intens en la recerca de José García. A la tarda, un centenar de voluntaris distribuïts en sis grups i amb l'acompanyament de bombers, agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, van rastrejar rieres, caves, i trossos en busca de l'home desaparegut. També hi van intervenir gossos ensinistrats i ahir a la tarda també es va fer una recerca amb dron per la zona del Nou Cambrils. La recerca va acabar prop de les set de la tarda, al fer-se fosc, però a dins la zona urbana es va allargar fins les 9 de la nit. Per la seva part, les patrulles de la Policia Local van continuar durant tota la nit. Des de la Policia Local es dóna l'avís a la població que es cadascú revisi els voltants de casa seva per si troba algun indici que permeti localitzar a José García.

Recordem que José García, de 80 anys d'edat, amb limitacions de mobilitat i amb principis de demència senil, va ser vist per darrer cop el passat dimecres a les 11h quan sortia d'un bar del Nou Cambrils. L'home no va comparèixer a casa i ningú l'ha vist des de llavors.

Comenta aquest article