El Reus B Cambrils guanya al camp del Castelldefels i es retroba amb la victòria

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i el Castelldefels, disputat el passat mes d'octubre | Berta Ruiz

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

Castelldefels 1 - Reus B Cambrils 2

El Reus B Cambrils es va retrobar amb la victòria, ahir, en el seu desplaçament al camp del Castelldefels –quinzè classificat– en la jornada intersetmanal de Tercera Divisió. Ben aviat, en el minut 10 de joc, el Reus B Cambrils es va trobar amb el marcador a favor després d'un gol en pròpia porteria de l'equip local. El mínim avantatge per als roig-i-negres es va mantenir durant tota la primera part i es va arribar al descans amb el 0 a 1.

Ja en el segon període, Jordi Oribe va poder ampliar la diferència per al Reus B Cambrils en el minut 68, que donava certa tranquil·litat a l'equip del Baix Camp. No obstant això, set minuts després, el Castelldefels reduïa distàncies en el marcador. Amb el marcador ajustat, el Reus B Cambrils va saber administrar els minuts i, finalment, endur-se els tres punts de la victòria després de tres jornades seguides sense guanyar –en les que havia assolit dos empats i una derrota–.

L'equip roig-i-negre segueix situat en una còmoda novena posició a la classificació. Aquest proper cap de setmana, l'equip descansarà i reprendrà la competició el diumenge 31 de març. A l'Estadi Municipal de Reus, a les 12 hores, rebrà la visita del Terrassa, un dels equips més forts del grup i que es troba en la cinquena posició.