Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

L'AdC presenta els cinc primers candidats de la seva llista electoral

Per Lluís Rovira i Barenys

Xavier Capilla, Olga Arévalo, Rosita Martínez, Ivan Sanz, Jordi Barberà, Esther Rodríguez i Pilar Gonzalvo, ahir, a la presentació de l'AdC
Xavier Capilla, Olga Arévalo, Rosita Martínez, Ivan Sanz, Jordi Barberà, Esther Rodríguez i Pilar Gonzalvo, ahir, a la presentació de l'AdC | Lluís Rovira i Barenys

L'Assemblea de Cambrils va fer la presentació, ahir, dels cinc primers noms de la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Ivan Sanz, el cap de llista i actual regidor de la formació, va fer de mestre de cerimònies i va recordar l'objectiu de la formació, que és el d'intentar "millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes de Cambrils". Després de dir que en la llista electoral que encapçala "hi ha representades diferents sensibilitats", va donar pas als membre de la seva candidatura per a que es presentessin. La número 2 de l'AdC és Rosita Martínez que va voler destacar que l'AdC aglutina el compromís necessari per Cambrils, "hem de fer un pas endavant", va dir.

El número 3 de l'AdC és Jordi Barberà que en la seva intervenció va destacar que "totes les persones que formen part de l'AdC no pensen de la mateixa manera i això és positiu ja que ens obliga a treballar més. Prioritzem  les persones per sobre les ideologies". La número 4 de l'AdC, Pilar Gonzalvo, també ha destacat la pluralitat de la gent de la candidatura i ha expressat la seva voluntat de potenciar la cultura. Finalment, com a 5 de la formació hi ha Xavier Capilla que segons ha dit ell mateix, és una nova incorporació al grup i que ha manifestat que s'hi havia adherit donat que l'AdC ha sacsejat l'Ajuntament en aquest mandat "davant la dinàmica política lenta i feixuga".

Ivan Sanz: "Pensem que la feina feta sortirà a la llum"

El cap de llista, Ivan Sanz, ha manifestat que està convençut que la feina feta el grup que encapçala en aquest mandat que s'acaba es veurà recompensada, "hem estat la força més activa i hem liderat l'eix de les polítiques municipalistes i socials". Sanz també s'ha referit al fet que Podem, que en aquest mandat havia estat integrat a l'AdC, hagi pres la determinació de presentar-se en solitari a la propera contesa electoral, "agraïm la tasca feta dins de l'AdC aquests anys. Som l'espai d'unitat popular i tenim l'obligació d'entendre'ns i sumar esforços".

Comenta aquest article