Esports

Bàsquet

El CB Cambrils cau derrotat davant d'un Bàsquet Teresianes més encertat en el tir

Per Redacció

Un moment del partit que va enfrontar al CB Cambrils i al Bàsquet Teresianes, el passat diumenge al migdia
Un moment del partit que va enfrontar al CB Cambrils i al Bàsquet Teresianes, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet          Tercera Catalana           Grup 8

Hyundai CB Cambrils 58 - Bàsquet Teresianes 67

HYUNDAI CB CAMBRILS: Álex Rodríguez (12), Guillem Álvarez (0), Òscar Lázaro (9), Marc Torrente (7), Andreu Febrer (8) – 5 inicial – Antonio Cañete, Emmi Sanfilippo (5), Pablo Fernández (0), Pere Tost (11), Rubén Molina (6), Ramon París (0), Òscar Font (0).

3 triples (Sanfilippo, Tost, Torrente). 7/16 tirs lliures. 30 faltes personals. Eliminats: Torrente (39’)

Parcials: 10-18 / 34-37 / 43-51 / 58-67.

El Bàsquet Teresianes es va emportar el partit disputat el passat diumenge a pista del Palau Municipal d'Esports, perquè va ser més regular. Va sortir millor des del principi, amb un major encert en la seva selecció de tir, i això els va donar confiança. Per part cambrilenca, la sortida no va ser bona, trigant quatre minuts en anotar una cistella, i uns quants minuts més en agafar el ritme del partit.

Al final del primer quart es va produir una petita picabaralla entre jugadors dels dos equips, que els àrbitres van solucionar amb només una antiesportiva per un jugador cambrilenc. Això va encendre els ànims de la banqueta cambrilenca, que va veure com des de llavors, poques decisions arbitrals els afavorien. Amb tot, i quan el marcador reflectia un resultat de 17 a 31 en el minut 15, va arribar la reacció cambrilenca, amb una bona defensa agressiva i recuperant pilotes. Del 17 a 31 es va arribar al descans amb un resultat de 34 a 37, que donava esperances als cambrilencs.

La segona part va seguir tenint un guió molt similar a la primera. El Teresianes distanciant-se en el marcador, i el Cambrils fent molts esforços per a retallar les distàncies. Malgrat les enormes adversitats que va haver de patir, el Hyundai CB Cambrils es va poder posar a 2 punts a manca de 3 minuts pel final (55 a 57). No es va poder apropar més, ja que el Teresianes va tenir encert en els tirs lliures, i ja va trencar el partit amb un parcial de 0 a 5, que posava un 55 a 62 impossible de remuntar a manca de 2 minuts.

Cal dir que dels 30 punts que va anotar el Teresianes després del descans, 17 van ser de tirs lliures. Els tirs lliures van decidir el partit, ja que el Teresianes va anotar 28 de 42, mentre que el Cambrils només va anotar 7 dels 16 tirs lliures que va poder tirar.

Comenta aquest article