Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

Nou programa de Direcció estratègica per als empresaris i emprenedors de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip

La inscripció a aquesta acció formativa, promoguda per la MIDIT, que inclou sessions grupals i tutories individuals, ja és oberta

Per Redacció

Imatge d'una sessió formativa
Imatge d'una sessió formativa | Cedida

La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha organitzat la segona edició del programa de Direcció estratègica en clau de competències. Aquest programa s’adreça a persones emprenedores i empresàries que operen en aquest territori, interessades a aprendre a identificar les tendències de futur i convertir-les en oportunitats per al seu negoci o projecte; a conèixer un nou model de direcció i de gestió que els permeti treure el màxim profit de les capacitats i els recursos de la seva empresa i assolir uns resultats més òptims; i a adquirir un mètode i unes eines per identificar i millorar les seves competències directives.

Aquesta acció formativa, que impartirà l’equip de Cresàlida al Viver d’Empreses de l’Hospitalet de l’Infant, inclourà sessions grupals (els divendres 26 d’abril; 10, 17 i 24 de maig; i 7 i 14 de juny, de les 9.30 a les 13.30 h) i tutories individuals (cada participant disposarà d’un total de 5 hores d’acompanyament individual, que podrà utilitzar quan ho necessiti, fins a finals d’any).

Paral·lelament, amb caràcter voluntari, es recomana als alumnes que participin en els “Cafè-CAE”, unes jornades liderades per l’equip fundador i motor de la Comunitat d’Aprenentatge Empresarial (CAE).

Precisament aquesta Comunitat promoguda per la MIDIT, que treballa per a i amb les microempreses del territori per dotar-les de sistemes i recursos per al seu desenvolupament, va néixer arran de la primera edició del programa de Direcció estratègica en clau de competències, que va tenir lloc l’any 2016.

En vista dels bons resultats que va tenir, la MIDIT n’ha preparat la segona edició, amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, en el marc de la línia de subvenció de projectes innovadors i experimentals.

El proper dilluns 25 de març tindrà lloc la jornada de presentació d’aquesta nova formació a les 17.30 h, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, que també preveu un espai de debat i de reflexió, ja ho poden fer, a través de la pàgina web www.midit2020.com. La inscripció es gratuïta.

També és gratuïta la inscripció al programa formatiu pròpiament dit (els continguts es poden consultar a: http://www.cae2020.com/programa/). Les persones que vulguin participar-hi s’han d’adreçar a l’Oficina Tècnica de la MIDIT (977 569 030 i info@midit2020.com).