Societat

Joventut

Deu alumnes exposaran els seus treballs a la tercera edició de les jornades de debat «Societat de Recerca»

Per Redacció

Cartell de les jornades de Societat de Recerca
Cartell de les jornades de Societat de Recerca | Cedida

Deu alumnes de diferents instituts cambrilencs i de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils exposaran els seus treballs en una nova edició de les jornades de debat “Societat de Recerca”, organitzades pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. Les jornades es portaran a terme els dimarts 19 i 26 de març i 2 d’abril, de 18 a 20 hores, a la Sala Polivalent de l’Ateneu Juvenil, i estan obertes a tota la ciutadania, professionals de diferents sectors i el món acadèmic.

Cada alumne explicarà el seu treball en uns 15 minuts aproximadament davant del públic assistent i, a partir d’aquesta exposició, començarà un debat de 20 minuts entre participants i experts en la matèria, conduït per persones dinamitzadores. Per acabar, es farà la conclusió i tancament del tema sobre el treball de recerca.

Participació de professionals de diferents àmbits

L’objectiu és fomentar el debat i donar visibilitat als treballs de recerca dels alumnes que sovint no tenen repercussió fora dels instituts. A més, les sessions de debat són una oportunitat pels joves, ja que persones amb experiència professional de diferents àmbits parlaran a partir de les dades recollides en les seves investigacions i reconeixeran la feina i esforç que hi han dedicat.

La iniciativa s’emmarca en el projecte “Ells ho han fet” del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 i compta amb la col·laboració del Campus Extens URV, els instituts Mar de la Frau, Cambrils, Ramon Berenguer IV i l’Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

 

 

L’Apunt

El programa de presentacions

Sala Polivalent de l'Ateneu Juvenil

De 18 a 20 hores

19 de març:

“Kanata: Descobrint els orígens del Canadà” de Jofre Salsench

“Anamorfosis: L'angle màgic” d'Ignacia Martínez

“Faste Sellers: literatura o necogi” d'Andreu Dalmau

26 de març:

“Tim Burton: un univers personal” de Paula Torné

“La física del tennis” de German Anashkin

“Construcció d'una casa 3D” d'Alban Thomas

2 d'abril:

“Sentiments i psicosi” d'Abril Garriga

“Death and now?” de Sarah Leona Aerts

“Sistema d'educació de Canadà” de Santi Villa

“Fusió del menjar mediterrani i d'Argentina” de Nicolás Chertrudis i Joel Pérez