Societat

Acte solidari

El Triangular de Futbol organitzat per l'ADN recapta 1.800 euros per a l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí

Per Redacció

Un moment de la disputa del triangular de futbol, aquest passat diumenge al matí
Un moment de la disputa del triangular de futbol, aquest passat diumenge al matí | Berta Ruiz

El camp municipal de futbol va acollir, aquest passat diumenge al matí, el Triangular de Futbol Contra el Càncer –organitzat per l'ADN Cambrils i l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí– amb l'objectiu de recaptar diners per a la investigació. Prop de 400 persones van poder gaudir de la matinal esportiva i solidària en un dia plenament primaveral.

Cap a les onze del matí van començar els partits amistosos entre els Veterans del RCD Espanyol, membres de l'ADN Cambrils i el Club de Futbol Veterans Cambrils. Tot plegat en un ambient familiar i distès. L'equip guanyador va ser els Veterans de l'Espanyol, però, en aquesta ocasió, el més important de la jornada era l'objectiu solidari. La recaptació es va assolir gràcies a la fideuada que es va servir –per un preu de 6 euros–. En total es van vendre 254 tiquets que, juntament amb les donacions de la grada zero, es van aconseguir recollir 1.800 euros que van ser donats íntegrament a l’Associació Oncològica Doctor Amadeu Pelegrí.

Per altra banda, durant la jornada també es van fer diferents sortejos com unes botes signades per l'exfutbolista Joan Capdevila –qui va col·laborar activament en l'organització de la jornada solidària– així com una samarreta de l'Espanyol firmada per tots els jugadors, un televisor i una tablet.

Els organitzadors de la jornada ja han manifestat el seu interès de seguir col·laborant en la lluita contra el càncer.