Societat

Gastronomia

El tast de paelles «encarxofades» serveix unes 750 racions

En un dia de temperatura primaveral, la plaça de Pòsit va acollir aquesta degustació gastronòmica amb diferents elaboracions de paelles fetes pels restauradors participants a l'Encarxofa't a Cambrils

Per Berta Ruiz

El tast es va fer ahir al matí a la plaça del Pòsit
El tast es va fer ahir al matí a la plaça del Pòsit | Berta Ruiz

El tast de palles 'encarxofades' –elaborat per diferents restauradors cambrilencs participants a la setena edició de les jornades gastronòmiques "Encarxofa't a Cambrils"– va servir, ahir al matí, un total de 750 racions. En un dia de temperatura primaveral, la plaça de Pòsit va acollir aquesta degustació gastronòmica que, any rere any, atreu l'atenció de la gent. Com cada any, un nombrós públic es va acostar per degustar les diferents propostes culinàries.

Pel preu de 4 euros, es podien tastar racions de diferents tipus de paelles com arròs negre, arròs amb carxofa, paella de marisc o paella de carn, entre d'altres. La ració anava acompanyada d'un got de cava o bé d'aigua. A més, com és habitual, al mig de la plaça es van ubicar unes taules perquè la gent pogués fer el tast amb més comoditat.

Aquesta activitat està inclosa en les jornades gastronòmiques del mes de març –que s'allargaran fins el proper diumenge 24 de març–, dedicades a la carxofa, una de les hortalisses més gustoses i saludables de la cuina mediterrània. Les Jornades estan organitzades per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona, la Cooperativa Agrícola de Cambrils i l'associació Xarxa del Port Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades