El Reus B Cambrils deixa escapar el triomf davant del Santboià

Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el Reus B Cambrils i el Santboià, el març de l'any passat | Berta Ruiz

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

Reus B Cambrils 3 - Santboià 3

El Reus B Cambrils es va deixar perdre la victòria després de dur un 2 a 0 a favor i un 3 a 1 a favor en diferents moments del partit. El partit va començar molt bé per als interessos dels roig-i-negres quan, a la mitja obra va aconseguir el primer gol obra d'Enri. Només començar la segona part, en el minut 47 de joc, el mateix jugador –Enri– signava el 2 a 0 que semblava encarrilar el triomf local. El Santboià –penúltim classificat del grup– no es va donar per vençut i en el minut 73 retallava diferències. Tan sols dos minuts després, Jordi Oribe del Reus B Cambrils feia el tercer que tornava a donar dos gols d'avantatge als locals i semblava que l'equip s'enduria la victòria. Gairebé a les acaballes del partit van arribar dos gols consecutius de l'equip barceloní, en els minuts 82 i 83, que deixaven l'empat a tres en el marcador. Ja en els darrers minuts de joc, el Reus B Cambrils no va ser capaç de tornar a marcar per endur-se la victòria.

A destacar que, abans de començar el partit, tots els jugadors del Reus B Cambrils van seure a la gespa de l'estadi Municipal de Reus com a gest de protesta per la falta de cobraments dels sous de la plantilla.

Amb aquest resultat, el Reus B Cambrils segueix novè classificat. El proper cap de setmana es desplaçarà al camp del Castelldefels.