Informació general

Política

El diputat cambrilenc de C's, Carlos Sánchez, acusat pel grup de C's de Reus d'haver-se agafat una baixa laboral de manera fraudulenta

Per Redacció

El diputat de C's, Carlos Sánchez, al Parlament
El diputat de C's, Carlos Sánchez, al Parlament | Cedida

El diputat de Ciutadans, el cambrilenc Carlos Sánchez, s'hauria agafat la baixa laboral, l'any 2015, de manera fraudulenta, adduint ansietat, per tal de participar a la campanya electoral de les eleccions del 27 de setembre de 2015. Carlos Sánchez treballava de policia local a Cambrils en el període que s'esmenta. Així ho explicava ahir tarragonadigital i ho feia en base a unes converses de watsapp que el grup municipal de Ciutadans a Reus hauria presentat ahir mateix a la fiscalia. Sánchez va anar de número 3 de Ciutadans a Tarragona i en aquells comicis aquesta formació va treure quatre representants a la demarcació tarragonina. Carlos Sánchez va tornar a sortir elegit a les eleccions del 21 de desembre de 2017 i a hores d'ara és diputat al Parlament de Catalunya.

Aquesta denúncia és fruit de la crisi oberta entre el grup municipal de Ciutadans a Reus i Ciutadans a Barcelona. Fa tres dies, el cap de llista de Ciutadans a Reus, Juan Carlos Sánchez, va revelar que des de Barcelona se li havia notificat que ja no era el cap de llista per a les properes eleccions municipals després que a principis d'aquest mes de març notifiqués a la direcció del partit a Barcelona una informació rellevant que afectava un càrrec important del partit. La resposta del partit va ser apartar el cap de llista de Reus. Després de denunciar aquests fets, ahir, el grup municipal de Ciutadans va fer el pas de portar aquesta informació a Fiscalia.

Comenta aquest article