Cultura

Música

El grup Toquem Fusta torna als escenaris amb el seu segon disc «Imparables»

Per Redacció

Foto dels membres del grup Toquem Fusta
Foto dels membres del grup Toquem Fusta | Cedida

Toquem Fusta, el grup de pop rock en català del Camp de Tarragona, torna als escenaris. En aquesta ocasió per presentar el que és el seu segon disc, Imparables (autoeditat). La presentació serà el proper 11 de maig, a la sala Lo Submarino de Reus, on estrenaran i posaran en directe els dotze temes que han gravat per a l'ocasió. Com en el primer disc de 2011, Ara és l’hora, els Toquem Fusta han tornat a gravar a Oxigenstudis, a Vilarodona, de la mà del seu productor i enginyer de so Ramon Berlanga. El màster del disc l’han portat a Mastering Mansion, a Madrid, amb Nick Litwin, lloc per on hi han passat artistes com Macaco, Extremoduro, Txarango, Stromberes, La Pegatina ...

Maduresa musical, temes nous, sons electrònics i experiència adquirida serà el tret d’identitat d’aquest nou treball dels cinc membres de Toquem Fusta. Tots els temes són nous, que durant un any han estat treballant i perfilant per tal de trobar el resultat final. Lletres acurades, del dia a dia i d'històries quotidianes es podran escoltar en aquest nou CD. Cal destacar que en aquesta gravació hi han col·laborat Pemi Rovirosa, de Lax’n’busto; Guillem Solé, de Buhos, i Clara Colom, de Roba Estesa, aportant la seva experiència tant amb la veu (en el cas del Guillem) com en la música (en el cas del Pemi Rovirosa i la Clara).

Així doncs, el proper 11 de maig és la data que han triat per presentar el disc en directe. Per aquesta ocasió i per acabar d’arribar a tots els seus seguidors abans de la data, han obert un mecenatge, per tal que la gent pugui adquirir tant el disc, com les entrades pel concert, com altres detalls que té preparat el grup. Així doncs a http://vkm.is/imparables es pot accedir per tal de ser mecenes del nou disc de Toquem Fusta.

Comenta aquest article