Esports

Atletisme

Sofía Rubio, novena en salt d'alçada al campionat de Catalunya s-14

Per altra banda, Maria Taggi assolia la 6a posició als 3.000 metres llisos al campionat de Catalunya s-16

Per Pere Ferrando

Sofía Rubio en la prova de salt d'alçada
Sofía Rubio en la prova de salt d'alçada | Cedida

El passat dissabte 9 de març es disputava a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la Fase Final del Campionat de Catalunya S-14. De la fase prèvia s'havien classificat dues atletes del Club Atletisme Cambrils:

  • La Sofía Rubio participava al salt d'alçada. Amb un millor salt de 1.28 m. va assolir la 9a. posició final. Una posició molt meritòria, donat que la Sofía es troba al primer any de la categoria.

  • També estava classificada per a la Fase Final la Diana Ladrón a la prova de llançament de pes, però un compromís personal de darrera hora va impedir la seva participació.

Campionat de Catalunya s-16

L'endemà diumenge 10 de març es disputava a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya S-16. La competició estava reservada als 12 millors atletes de Catalunya de cada disciplina. Dues atletes del Club Atletisme Cambrils van estar entre els escollits:

  • La Maria Taggi participava als 3.000 m. llisos. En una cursa ràpida, la Maria va sortir decidida per a intentar fer marca personal. Aquesta decisió va tenir la seva recompensa amb una 6a posició amb un temps de 11'16"71, millorant la seva marca personal en 12 segons i establint un nou Rècord de Cambrils, tant de la categoria S-16 com absolut.

  • L'Astrid Arias participava als 60 m. llisos. Es classificava 6a a la 3a semifinal, aturant el crono en un temps de 8"28, millorant la seva marca personal per dues dècimes. Molt bons resultats d'ambdues atletes locals, ressaltant el fet que totes elles milloraven àmpliament les seves marques personals de pista coberta.

  • A dalt, Maria Taggi a la dreta de la imatge en la primera posició de la cursa. A sota, imatge d'arxiu d'Astrid Arias, a la dreta de la imatge

     

Comenta aquest article