El Reus B Cambrils cau al camp del San Cristóbal i trenca una ratxa de tres jornades sense perdre

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i el San Cristóbal, el passat desembre, després que el partit s'hagués d'ajornar per la pluja el 14 d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

San Cristóbal 2 - Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils es va desplaçar, aquesta jornada, al camp del San Cristóbal de Terrassa –equip que està situat en la zona mitjana de la classificació però per sota dels roig-i-negres–. Els locals van sortir força endollats i van aconseguir el seu primer gol al quart d'hora de partit. A més, en el minut 37 de la primera part, els terrassencs feien el seu segon gol i marxaven al descans amb un còmode 2 a 0 que els encarrilava la victòria. Per contra, el Reus B Cambrils no va poder escurçar diferències en els primers 45 minuts de partit. Ja en la segona part, els roig-i-negres van intentar capgirar el marcador, però el premi del gol no va arribar fins al minut 88 gràcies a Jordi Oribe. Quedava molt poc temps per treure cap punt positiu i, finalment, els tres punts es van quedar a casa. Amb aquest resultat, el Reus B Cambrils segueix com a novè classificat.

El proper partit del Reus B Cambrils –a l'estadi Municipal de Reus– serà el proper dissabte 16 de març, a les 16.30 hores. L'equip rebrà la visita del Santboià, equip que ocupa la penúltima posició de la classificació.