Atletisme

Nuria Caballero, setena al salt de llargada en el Campionat d'Espanya de Pista Coberta S-20

Nuria Caballero, en el salt de llargada del Campionat d'Espanya de Pista Coberta sub-20 | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a la Pista Coberta d'Atletisme Gallur de Madrid el Campionat d’Espanya S-20 d’Atletisme en Pista Coberta. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per Nuria Caballero, que participava a la prova de salt de llargada. En aquesta disciplina van participar 19 atletes. En el moment de començar la competició, la Nuria es trobava en la 20a posició del rànquing estatal. Demostrant el seu caràcter competitiu, la Nuria va assolir una magnífica 7a posició amb un millor salt de 5.40 m., a 3 cm de la seva marca personal i a 29 cm de la medalla de bronze. Un gran resultat que és el millor que ha assolit mai en campionats estatals de pista coberta. Fa 3 anys va assolir la 12a posició, en aquell cas al salt d'alçada S-16.  Amb aquesta participació el Club Atletisme Cambrils arriba a la participació número 106 en Campionats d'Espanya en els seus prop de 40 anys d'existència.

Sandra Rebollo, semifinalista als 60 m. tanques i als 60 m. llisos en el Campionat de Catalunya de Pista Coberta S-18

D'altra banda, aquest passat diumenge, el Club Atletisme Cambrils va estar representat al Campionat de Catalunya de S-18 que es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. En una competició reservada als 24 millors atletes de Catalunya hi participava la Sandra Rebollo a la categoria femenina. Ho feia a les proves de 60 m. tanques i 60 m. llisos. Als 60 m. tanques assolia la 5a posició de la 2a semifinal amb un temps de 9"60, mentre que als 60 m. llisos era 7a de la primera semifinal amb un registre de 8"42.