Informació general

Ensenyament

Jornades de portes obertes als centres educatius cambrilencs del 12 al 27 de març

Per Redacció

Quadre amb els dies i els horaris de portes obertes dels diferents centres escolars
Quadre amb els dies i els horaris de portes obertes dels diferents centres escolars | Cedida

Els centres d’educació infantil, primària i d'ESO de Cambrils duran a terme les seves Jornades de Portes Obertes entre els dies 12 i 27 de març. Les famílies interessades podran visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius, les activitats i altres serveis com el menjador i l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes.

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament ha enviat una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran a P3 amb les adreces, telèfons i informació de les escoles i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), el calendari de preinscripció i matrícula i la documentació necessària per realitzar-la. En aquesta carta, l’Ajuntament recomana als pares i mares que participin en aquestes jornades i plantegin tots els seus dubtes abans d’escollir centre. A més, informa que anar a l’escola de l’entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

El calendari de portes obertes començarà el 12 de març amb l’escola Mas Clariana i el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i acabarà el 27 de març amb l’institut Mar de la Frau.

Les dates i horaris de les jornades de portes obertes dels diferents centres són les següents:

Educació Infantil i Primària:

- Escola Mas Clariana: 12 de març a les 15 hores

- Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer: 12 de març a les 15.15 hores (Primària) / 11 i 13 de març a les 15.15 hores (Segon cicle d'Infantil)

- Escola Joan Ardèvol: 13 de març a les 15.15 hores

- Escola La Bòbila: 14 de març a les 15.15 hores

- Escola Cambrils: 19 de març a les 15.30 hores

- Escola Guillem Fortuny: 20 de març a les 15.15 hores

- Escola Marinada: 21 de març de les 15 a les 16.30 hores

ESO:

- Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer: 12 de març a les 15.15 hores

- Institut Cambrils: 13 de març a les 17.30 hores

- Institut Ramon Berenguer IV: 26 de març a les 17 hores

- Institut La Mar de la Frau: 27 de març a les 17 hores

L’Apunt

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

Els pares i mares interessats en rebre més informació es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Cambrils, ubicada a l’Avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta. Es pot demanar hora trucant als telèfons 977 30 74 01 o 977 79 45 79. També es pot enviar un correu electrònic a ens@cambrils.org o bé consultar el web de l’OME

Comenta aquest article