Hoquei

El Cambrils CH deixa escapar la victòria contra el Sant Cugat en dos minuts fatídics al final del partit

Imatge del partit entre el Cambrils CH i el Sant Cugat, el passat divendres
Imatge del partit entre el Cambrils CH i el Sant Cugat, el passat divendres | Lluís Rovira i Barenys
Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Cambrils CH 6 - CHP Sant Cugat 6

El Cambrils CH va empatar a 6 sis gols, aquest passat divendres a casa, davant del Sant Cugat. El partit va estar marcat per dos gols dels visitants en els últims dos minuts de joc.
El partit va començar molt disputat però va ser el Sant Cugat qui va marcar aprofitant un rebot amb la xarxa protectora. Tot i això, el Cambrils va empatar amb un gol de Luciano. Els santcugatencs es van tornar a posar per davant aprofitant els rebots dels remats que van fer. El Cambrils va continuar lluitant fins a posar el 2 a 2 al marcador anotat per Javi, resultat amb el qual s'arribaria al descans.
En la segona meitat, els visitants van trencar l'empat amb un desafortunat gol en pròpia del Cambrils CH. Malgrat el resultat, els locals van seguir intentant-ho i van aconseguir l'empat amb un altre gol de Javi i, poc després, va aconseguir posar-se per davant. El Sant Cugat va tornar a empatar el partit amb un xut des de mitja distància, però el Cambrils va tornar a avançar-se amb un gran xut de Fabricio que va entrar per l'escaire. Minuts després, Ivan feia el 6 a 4 a falta de 5 minuts. Aleshores, els visitants van arriscar-se defensant amb tres jugadors i deixant un davanter despenjat a camp contrari i fent una pressió molt alta. En una sortida de pilota dels cambrilencs, els visitants van tallar la passada i van retallar distàncies amb un xut col·locat al pal. En l'últim minut, els locals van intentar aguantar la bola en atac però els santcugatencs van recuperar-la i en un contraatac de 4 contra 2 van posar l'empat definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, el Cambrils CH segueix imbatut a casa en aquesta segona volta de la lliga. Diumenge que ve els cambrilencs visitaran la pista del cuer, l'Espluga, en busca de la primera victòria a domicili de la temporada.