Esports

Futbol

Cambrils acull la segona fase el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de futbol Sub16 i Sub18

Per Redacció

Imatge d'un dels partits del campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques
Imatge d'un dels partits del campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques | Juan Antonio Dorado

Els passats 22 i 23 de febrer, els camps municipals de futbol de Cambrils van ser la seu de la segona fase del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques masculines de futbol Sub16 i Sub18. El campionat està organitzat per la Real Federación Espanyola de Futbol amb col·laboració de la Federació Catalana de Futbol.

Aquesta segona fase, que es va jugar íntegrament a les instal·lacions esportives municipals dels camps de futbol, va reunir uns 160 esportistes, juntament amb els equips tècnics de cada selecció. A la cita esportiva que va tenir lloc a Cambrils hi van competir les seleccions de La Rioja, Castella-la Manxa, Catalunya i Andalusia.

Després de la disputa dels diferents partits, en la categoria sub18, la Selecció Catalana va quedar fora de la fase final després de perdre per 1 a 0 davant de la selecció de Castella-la Manxa, que va marcar de penal. Per la seva part, la selecció sub16 catalana va guanyar Castella-la Manxa en el seu darrer partit del Campionat d’Espanya (0-1), malgrat que arribava al duel sense opcions d’accedir a la Fase Final.