Informació general

Medi ambient

Un grup de porcs senglars passeja pel port de Cambrils

La nit d'aquest passat diumenge es va localitzar un grup de quatre porcs senglars al voltant de la plaça de la Constitució, el parc del Pescador i el passeig de les Palmeres

Per Redacció

Imatge dels animals que van ser localitzats a prop de la desembocadura de la riera d'Alforja
Imatge dels animals que van ser localitzats a prop de la desembocadura de la riera d'Alforja | Cedida

La nit d'aquest passat diumenge es va localitzar un grup de quatre porcs senglars passejant pels carrers del municipi. Concretament, van ser vistos a prop del parc del Pescador –a tocar de la riera d'Alforja– i baixant corrents en direcció cap al passeig de les Palmeres. El més probable és que les bèsties baixessin per la mateixa riera d'Alforja o bé pel barranc de la Verge del Camí. La presència de porcs senglars als centres dels nuclis urbans és cada vegada més habitual. De fet, és una conseqüència de la brutícia als boscos del prelitoral. Els senglars baixen per les rieres –que són els seus corredors naturals biològics– en busca de menjar. A més, la població d'aquesta espècie va cada vegada més en augment per la restricció de caça.

El juny de l'any passat es va detectar presència de porcs senglars a Cambrils. En aquesta ocasió va ser a la zona de Belianes.

Els animals van baixar per una de les rieres en busca de menjar

 

Comenta aquest article