Societat

Carnaval

Ja està tot a punt per viure el Carnaval 2019 a Cambrils

Per Redacció

Cartell dels actes del Carnaval
Cartell dels actes del Carnaval | Cedida

El Rei Carnestoltes arribarà a Cambrils aquest proper divendres, 1 de març, a les 19:30 hores. Els actors i actrius de la Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) entraran a la Sala de Plens de l’Ajuntament per prendre possessió del seu efímer mandat i convidar a la ciutadania a gaudir de la disbauxa i la transgressió carnavalesca. Com cada any, l’espectacle repassarà l’actualitat local i nacional en clau satírica en el marc d’un particular Ple Municipal amb imitacions de personatges polítics i socials de Cambrils encarnats per membres de la NAC i la projecció de diversos vídeos. El particular xou ja s’està promocionant a les xarxes amb vídeos d’un suposat Komando Carnestoltes i enguany torna a canviar de format i a omplir-se de sorpreses.

La presa de possessió serà el primer acte del programa de Carnaval de Cambrils organitzat per la NAC i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils, que continuarà dissabte a les 18 hores amb la tradicional Rua de Carnaval. El recorregut començarà al passeig Albert i comptarà amb la participació d’una quinzena de carrosses. La festa de dissabte s’allargarà amb un concert del dj DéJàvu l’Ateneu Juvenil, a partir de les 22.30 hores.

L’endemà diumenge, 3 de març, a les 12:30 hores, hi haurà el carnaval infantil. Les inscripcions començaran a les 12 hores i com sempre hi haurà premis per a les millors disfresses.

L’últim acte serà l’Enterrament de la Sardina, que es durà a terme el dimarts 5 de març al Centre Cultural i Ocupacional.

 

 

L’Apunt

PROGRAMA CARNAVAL 2019

DIVENDRES, 1 de març

19:30 hores. Ajuntament de Cambrils.

ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES

DISSABTE, 2 de març

18 hores. Passeig Albert

Inici de la RUA DE CARNAVAL

22:30 hores. Ateneu Juvenil.

Concert de Carnaval amb DJ DéJàvu

DIUMENGE, 3 de març

12:30 hores. Plaça del Pòsit.

CARNAVAL INFANTIL

Inscripcions a partir de les 12 hores

DIMARTS, 5 de març

19:30 hores. Centre Cultural i Ocupacional

Enterrament de la Sardina.

Més informació:  www.nitdartistes.cat i www.cambrils.cat/festes

Comenta aquest article